30 Jun 2014

ramadhan di perantauan

Assalamualaikum uolssssss....
(nada excited ala gedik-gedik)

lama menghilang kan kan, mungkin ada seketul dua yang merindui entri aisyah az.ahaks. tak sangka masuk matrik langsung tak ley nak cuit-cuit belog kesayangan  hampa smua ni. dengki betul encik masa sekarang . tssk tssk

semalam bersahur kat rumah, tapi berbuka kat KMPk. okey itu sedeh. menjejes air mata dengar mak cerita makan kari mamak for berbuka. bersahur lagi parah, rasa nak lari pecut balik key el. kalau ku mampu ~~~

apa-apa pun , aisyah az ingin mengucapkan selamat  berpuasa !!! jangan lupa niat. itu penting  tau.menangis kau puasa satu hari, tapi tak nawaitu.hehe. btwmnanti nak  dekat raya. promise nak hapdet sampai  muntah lemang kalian. nantikan  kemunculan entry terbaik dari ecah yang maintain comel. mohon jangan lempang dahku. bulan puasa ni ingat ingat. =p

6 Jun 2014

Unexpected day has come

Assalamualaikum

Pada hari jumaat yg penuh barakah, finally ... Satu perkara yang ecah paling tak nak berlaku, berlaku jua. Waktu mula-mula masuk matrik, berdoa agar tiada siapa meninggal or anything bad  happens for this 10 month to go.

Janji Allah , mati itu pasti :) i've been informed yang my pak teh meninggal petang tadi.mak tak kasi balik. Mula rasa nak nangis masa lecturer bagi ceramah jugak. *hentak kaki
Ayah macam tau jaa anak dia nak jumpa pak teh for the last time. Akhirnya, berlari pergi HEP mintak pelepasan. Nasib tak tersungkur cium tar. Lols

So i'm here at gopeng, waiting for my parents to take me and continue the journey ke perth-lis.

Semoga roh pak teh ditempatkan dalam kalangan orang beriman. (Anak sulung baru F2) can u imagine how's the feeling of losing a dad at the young age. I could not :'(

Doakan kami selamat sampai :) nasib assignment tak cecah lantai lagi. Huhuhu