5 Aug 2019

Sarjana Muda Sains dengan Kepujian Biologi (Part 1)

Assalamualaikum

Tajuk saja nama macam acah acah kool sikit haha saja nak poyo on my first entry after a very long time hilang dari radar pusat belog. I finished my degree at Universiti Kebangsaan Malaysia a year ago. Jadi, boleh lah Ecah nak bagitau semorang yang kita dah sampai ke menara gading gais. Fuhh. 9 years old Aisyah never expected this, dulu dapat pakai jubah masa graduation pra-sekolah pun dah eksyen tahap calit lipstick merah mak ngah masa photoshoot. Bangga habis dah tu puih :p siap suruh mak lekat gambar kat hall of fame rumah.

Post ni nak membebel tentang kegembiraan ecah semasa graduation tapi rasa macam nobody's gonna read my entry haha boo aisyah. I need to grab the whole mood back to make my fingers dancing gracefully on my papan kekunci.

If  anyone has any questions regarding Degree Biology or anything about Varsity UKM. You are welcomed to leave comments down below. Ecah akan jawab sepantas kilat!

To be continued....




28 Oct 2018

berwajah baru

Assalamualaikum 

Hi! Nama saya ecah wacha dan hobi saya adalah dekorasi belog seterusnya meninggalkan belog untuk jangka masa lama. Hal ini adalah bagi memudahkan lelabah untuk beranak pinak dan membina sarang dengan ghairahnya  di blog ecah ini. Ya tahu viewer dah yilek tapi dengan berbekalkan jiwa penulis yang masih membara dalam diri, ecah akan terus update walaupun takda orang baca sobsob.

Semakin meningkat umur ni, makin suka dengan warna merah jambu ala khinzir gitu ya. Kalau ada sebarang komen dan notis mengenai penambaikan blog usang ini, sila tinggalkan di ruangan komen.


Selamat malam jiwa-jiwa sekalian.
xoxo

7 Feb 2018

RINDU ;')

Assalamualaikum

kemunculan semula ecah wacha! *kilat dan guruh berdentum*

ecah rasa sudah sampai masanya untuk kembali menarikan jari jemari di papan kekunci demi menaip kisah hidup yang sukar diceritakan tapi indah jika dikenang di sini.

i miss you belog!


Total Pageviews