16 Jun 2016

Entri semput

Assalamualaikum
#SalamRamadan

Entri  yang  paling  pendek  untuk  abad ni,siyes. Ecah  tak  tahulah  nak  rasa  apa,cuma  mengharapkan  enkorang sedekahkan  doa untuk  ecah. Huhu  doa  kalian  mampu  membuat ecah  senyum  sampai  kening. Sekarang  ni  rasa  ketat  je muka, kejap  kejap  selak  nota  sebab  otak  tak  mahu  bagi  kerjasama  padu.

Doakan ecah  dipermudahkan  menjawab  semua  papers  final  semester  2, semoga  ecah  dapat  ingat  segala  benda  yang  ecah  telaah. Doakan ecah  tenang  sepanjang  menjawab  exam ;)

tinggal  tiga  paper  lagi, welewiwuuu  lepas  tu  boleh  lah  ecah  menghabiskan  masa  dekat  belog  terchenta.ahaks. 

Goodluck  semua  dak dak  degree oi!

2 Jun 2016

HI!!!!!

Assalamualaikum hakak abiang sekalian !

   "Degree  life  busy kebenor "


Hmm ecah  tahu  dah  terlalu  lapuk  alasan  tu, tapi tu punca  kenapa  ecah  jarang sangaaaaaaatttttt hapdate  blog. Mesti  enkorang  rasa  nak  lepuk  ecah  sebab  selalu  sangat  muncul  lepas  tu  hilang  bagai di mamah  zaman. emm  akan  buat  comeback  real  soon. InsyaAllah  *tadah  tangan*

Harap  penduduk  bumi  dan  pembaca  setia  belog  ecahwacha  banyak  istigfar  dan  bersabar  menghadapi  ujian  dunia  yang  pancaroba  ini. termasuklah   bertabah  dengan  kata-kata  dusta  dari  ecah. hikss  lepas  ni  sis  akan  hapdate  laju-laju.

This  is  really  quick  post  sebab  ecah  ada  majlis  solat  hajat biologi  untuk  final sem 2! byebye uols. muah ciked huhuhu