13 Jul 2014

terima kasih Berita Harian

Assalamualaikum uols =')


sampai  kejang  otot mulut  bila  tengok  muka sendiri masuk paper.hehe. rasa nak terkinja-kinja masuk dewan kuliah. thank u kak nisa (editor) sudi jugak  tempek  kisah blog ecah dalam ruangan blogger remaja. terharuu aihh T_T

those yang nak  masuk ruangan ni ,u can leave a comment and ur link too.kalau malu sangat , u can email me yaa.. syarat wajibal ghunnah  haruslah REMAJA . sampai 18 je tau. hakak-hakak yang dah ada anak satu jangan  ngada nyamar jadi remaja. hikhik.

this is my latest selfie. haha. pipi kesayangan diri sendiri dah hilang. tssk tssk

p/s: ecah akan menghilang untuk jangka masa yg lama. hehe. thank u for those are willing to stop by here.

byebye.. Selamat menyambut ramdhan^^



7 Jul 2014

missing u

Assalamualaikum ,


kenapa  Allah ciptakan rasa rindu, sedangkan rindu itu amat menyeksa si hati comel? "rindu tu antara symptom tahap kritikal  rasa sayang kat seseorang."jawab si jantung comel.

huahua. kenapa kau ecah huh. jiwang di pagi senen  sambil  menatap encik komputer -.- nak balik  KL sekarang!!!! nak jumpa  ibu ayah tercinta, sahabat handai , mak cik2 jiran sebelah yang suatu ketika  pernah menyakitkan hati ku yang gersang akan kasih sayang ni. puitis dok?

p/s : rindu mr. frisbeeeeee jugak!

silalah layan lirik ini yg kutujukan special kebaboom kepada insan-insan di luar sana , kat hakak-hakak n abam-abam bloggers sekalian. ecah rinduuuuu  nak melawat  laman belog anda! " lap ayaq mata "


Stop acting like you’re
so comfortable Because you
and I, we’re still strangers
Stop whining like
you’re a child Because I
haven’t even started yet
I don’t like love that’s
like a child playing with fire
I’m just a little famished,
I’m alright
Actually no, I’m…
Still hating you,
who has let me go
My frigidly cooled
heart is still
Missing you,
missing you,
missing you
Missing you,
missing you
Stop being so obvious
Because the world was
always dark (you heard what I said)
How can you smile so brightly?
(what) But looking closely,
I see your face is sad - ini berlaku pada diriku
(I know I’ve been there before)
I don’t like the
calculative love of adults
I’m just a little tired,
I’m alright
Actually no, I’m…
Still hating you,
who has let me go
My frigidly cooled
heart is still
Missing you,
missing you,
missing you
Missing you,
missing you
The love of my youth
is ending like this
Please be happy Even after a
long time passes, let’s both
remember That we both had
each other back then
We both had each other then
2ne1-missing u


rinduuuuuuuuuu gilaaaaa kat mak ayah ^_^ weekend  ni balik kL!