9 Dec 2015

Shoes for women ❤

Assalamualaikum  uols,


okay, ecah  tahu  dah  hampir   tigabulanduabelashari  gua  hilang  tanpa  dapat dijejak. kononnya  busy  gila  lah degree life kan  sampai  blog  pun  tak  menyempat  nak  sentuh. booo

sorry  again T_T


 Sebab  ecah  dah  lama  gilos  nak  mathi  tak  online, so  today  ecah  berjaya  merajinkan  diri  untuk  kongsi dengan  enkorang  tentang

  "3 NUDE SHOES FOR WOMEN THAT ARE PERFECT FOR EVERY OCCASION "

hambik  kau  terus  rosak  capslock. do  screaming  gurls!!!! *sorry jejaka  sekalian.

Ecah  memang  kalau  bab  kasut, walaweihh  celah  gigi  je *mohon  jangan  sepak  ecah.tssk tssk. Kalau  dekat  matriks  dholu, satu  rak  kasut tu  memang  ditakrifkan sebagai "kasut  aisyah sahaja,kasut lain  mohon letak tepi sikit" even  sepatutnya  kena  kongsi  dengan tiga roomies lain.
dayummm

Tapi kan, my kasut  mostly  kaler  hitam, tak pun  kaler  cokelat. sumpah  tak menarik  weh  bila susun. No variety  langsung  gua ni. Namun,sejak  dah  dewasa sikit ni *ehemmm, ecah  dah  jadi obses gila  dengan  NUDE kaler! Kalau  masuk  shoes store tuh memang  terkinja-kinja  cari  nude kaler terus.

ecah  nak  kongsi  pasal  three nude shoes for women  to try as it gives that extra boost of confidence and style all at once. wuhuuuuuu~


1.high heels



 kalau  yang  high heel  punya  lagilah  suka, cantik  gila baq hang. Memang  wajib  ada  sepasang untuk kegembiraan  masa  berpanjangan tau. Pakai  pergi memana pun sesuai.  Bergaya  pi kerja, dinner dengan laki, nak bayar hutang tuperware kat  rumah jiran sebelah pun boleh tau  nak  bajet sekali sekala khonn. As someone  yang not-so-tall, heel memang  my fav tau tau. Kalau  boleh  pi  kelas  pun  nak  sarung heels, okay ecah  over gila. 




Lagi  cantik  kalau  padankan  dengan  dress  yang  warna  pastel, white or black , padahal  this  nude colour  sesuai  dengan  semua  warna. tapi uols yang  nak nampak  lagi stunning effortlessly and  ada element sophistication  gitu, boleh  lah  sarung  dress yang  soft colour. Barulah nampak  elegant !!! love it 


2.Bagi  you ols  yang  memang  alah  dengan heels, kalau pakai  tu  terasa  nak  terpeleot tiap  kali 
   jalan. haaa enkorang  boleh choose  nude ballerina flats.


Nampak  sweet sangat, dengan  feminin nya  lagi. tambah lah  pulak  ecah pakai kan,lagilah  nampak innocent tahap  takleh blah. huhuhu. Yang nak  nampak  nice modest appearance, this ballerina flats is a must  to have ;)

3. 

 Bagi  mereka  yang suka simple  tapi  lawa, digalakkan  pilih  nude sandals. Tambahan lagi yang rushing  ke kelas lepas  tu  tak  sempat  nak sarung  converse ,then  berkejar naik  bus - disarankan  pakai  sandals.sobsob Tamsilnya, macam student nama aisyah az yang  comel ni haa. puihh.


Yang  rasa macam  "eleehh baik  pakai  selipar  jamban  baling anjing je" " pergi  kelas  pun  nak  lawa sangat pehal".

eh eh, tahu tak  kalau  korang  pakai  sandals ni  semata-mata keluar  nak  buang sampah  tepi  rumah,
boleh  buat  enkorang  akan  feeling amaahhhhzinggggg. fabulous  gila nak mati  gitu  tau. Uols can have a balance down to earth yet stylish appearance kemana  enkorang  pergi. Percayalahh please.

Show off the nude sandals on your casual day out in  basic tee atau  pun jeans pun boleh. Perk up the simple look with a matching nude bag for a complete fashionista touch. memang  superb arh!aummm _


bagi  hampa  yang  masih  blurr  tak  tahu  apa  ecah  meroyan dekat atas sana, hehe. enkorang  boleh  terjah link nude shoes for women . Zalora  ada macam-macam  jenis  design kasut  sumpah  buat  korang  menjejes  air  mata. Ecah  kalau nak shopping je, memang  terus  bukak  website  zalora  sambil  tidur  pun  tangan  gatal  selongkar  Zalora. hahaha


byebye  korang. miss you ..