1 Sep 2015

Road to degree

Assalamualaikum uolsss


Masih  belum  terlambat  nak  wish " September please  be nice  to  me"

and yeah 1/9 , ecah  yang  separa dewasa ini  akan  mula  menempuh  satu  dunia  baru. ecewahh bajet  macam  naik  mesin  masa merentas  pi  dunia doraemon. tak  okei. Alhamdulillah, diberi  peluang  sambung  degree lepat  tamat  Matrikulasi hari tu. rasa  sekejap  je T_T dah  kena packing  barang  sambil  menjejes  air  mata.


Pasal packing ni, yang arif  lagi  menawan yakni  mak ecah, berusaha  sedaya  upaya  memastikan  ecah  bawak  segala  barang  sampailah  ke  pengorek  telinga  pun  diingatkan. fyi, barang  ecah  ada  yang  berterabur  sana sini lagi nih. rasa  nak  mengesot  je  kemas  barang  ni. Rajinnya  aisyah  az ni lahai.puihh,  sebab  aku  daftar  petang  haruslah   buat  kerja  biar  lambat  asal  selamat.


ditawarkan course  yang  memang  ecah  suka nak mati, so  takdalah  rasa  sayu  sangat  nak  pergi  jauh  dari  family. kroohh kroohh  ecah  always  manja  macam ni.

                 Sarjanamuda  sains  dan  Kepujian (Biologi) di  UKM, bangi

Allahu  tak tahulah  nak  gambarkan rasa  gembira betapa  bersyukurnya  ecah, i really  want  this and rezeki  Allah  dah bagi, Thank  u Ya  Allah.

so  the  new chapter of  my  life, road  to degree  within 3 years. May Allah ease.Goodluck for  those  yang  daftar  hari ni. Niat  belajar Lillahi Taala

Bye  korang. *sambil  lap  hingus

sumber gambar: google