23 Feb 2017

Hello Semester 4 !


Bagi can lah ecah  nak  tempek muka  sebesar  alam  untuk intro sebab  jarang  kejadian sebegini  berlaku  dalam blog  ecahwacha.

Almost 2 weeks, my semester 4  has begun  and here i am baru  terhegeh  nak  update  sambil  mengunyah kuaci  bersepah  atas  meja. Tahukan  enkorang  bahawasanya  jadual sem 4 ecah sangatlah  ntahpape  sampai  rasa  nak sekeh  je  kalau  ada  orang nama Jadual.

JADUAL  SEM 4  yang  tak berapa  nak cun ;') subject fisiologi  hari isnin dah bertukar, 9-11 pagi

Hari  ISNIN  (bold ni sebab takpuashati haa)  yang paling ecah rasa  kalau boleh nak kerat dua  badan ni  bagi  senang  sikit perjalanan  hidup  hari  senen. Kelas  dari  pagi sampai pukul  7pm, setiap kelas 2 jam  pulak haha boleh nangis nan syahdu  tepi  pintu kuliah kot.

Semoga  Aisyah az  berjaya tempuhi  sem 4 ini gemilangnya. Tak mau  dah  makan tak  tahuan hala demi mengejar masa yang bapak  laju berjalan. Slow and steady dah lah kali ni.Hwaiting ! tetiba *

Harap  tak menjerit dah experiment  dissect  katak haha yang ni paling penting okay. Harap tak sembang nak study last minute. aihh Semoga  rancangan  aku  kali ni diberkati  oleh Allah.

Sekian  bebelan  budak biologi  tahun dua ^^