8 Feb 2015

Pulanglah aisyah

Assalamualaikum !

adik : hari ni hari apa?


adiks: hariiiii ahad. tenenene. kak long balik kolej. balikkkk~~ .oh yeahhh *nyanyi retak berterabur
       
bangun pagi tadi dengar adiks menyanyi sambil makan pancake. ciss. kuangajar semuanya aku kutei sorang-sorang karang.

hurmm yaa, ecah menghilang lagi , terpaksa hokei  bukan iols  sengaja meninggalkan blog ni  biar ditelan zaman. bukan tau . ecah pergi berjihad nun di medan matriks. ahaks ayat memang  kasi win .


unofficial 19 . huihui ^^

hambik kau. gambar  sebesar alam  ecah tempek disini. byebye semua. love love ;')
lap ayat mata hingus semua. sobsob

5 Feb 2015

Rindu ❤

Assalamualaikum semua *lagu faizal tahir berkumandang

adik kayuh basikal sampai ke Jeli,
aisyah az dah kembali


aci kan lama  hilang, buat  kemunculan dengan pantun  yang ermm ermm , hambar? harap semua sihat aman sentosa makmur permai dan sejahtera. sopan santun gitu intro ecah kali ni.


semalam ada sorang mak cik ni kan, buat surat layang ,
berbunyi begini..

"aisyah az bila nak hapdate blog? kalau dia tak post new entry dalam masa duapuluhompat jam, kita bakor blog dia.kita bakor bakoor !! " 

wuishh ini ugutan yang menakutkhoonn. lantas jari jemariku pantas menari-nari di medan keyboard.
dengan harapan dapat memuaskan hati semua yang merindui beta. aikk tetiba hang dapat tahta,sayalah raja di kerajaan biskut chipsmore .gitu kau

lagi dua bulan ecah di matrik, lepaih habis bulan lima, terus cadang  nak plan pasal wedding. oh maii.. letih  nau pikir  pasal tunang, nikah and so what not. lap peluh phewww .

ehem, pikir untuk my cousin's wedding okay. bukan ecah. hikhik . saspen tak? tapi uols  doakan ecah mana tau berpeluang kawin awal macam irine nadia or atita aris. muehehe. okay stop ecah -..-''

aisyah  dah mula rasa sayang nak  tinggalkan matrik . about kerja dan assignments tu dok le teman nak rindu. rindu dorm , roommates, classmates,kuliahmates ,lecturers and burger hongkong kegemaran rakyat jelata KmPk. hihihi. setahun berlalu sekejap sangat lah. aiyooo too much things-to-do in the list.



hakak ecah nak pesan dekat adik-adik yang bakal masuk matrik bulan lima nanti,
ermm, matrik perak best gila .nampak aku bold ,tanda aku tengah serius. Betol lah, serious tak tipu =p 
for girls, doalah dapat blok Seri Kerian T1.05. haha sebab tu bilik hakak. walawei korang tak kan menyesal dapat my bilik tu tau. cehh. anyway, matrik ni fast track for those yang memang  tak sabar  nau nak sambung degree. hati kena sado and InsyaAllah u can keep it up. =)

one day i'll  story mory more pasal matrikulasi. supaya cerah sikit pemikiran hampa semua. takda lah kalut nak buat keputusan sambung belajar mana. huhu . baik tak hakak ecah . muehehe.

thank you for those yang sudi singgah and klik-klik the iklan(s)._ yang tak putus-putus tanya bila nak post entry baru, so here not-so -interesting entry ever. daaaa *sambil lambung cekelat daim utk sorang satu

sumbergambar : google meh!