Who am I?

       Aisyah  Az, nama glemer . tapi boleh  panggil 'ecah ', 'cha' atau  aisyah. Ecah  berasal  dari  Perlis Indera Kayangan. Kekadang orang persoalkan  ecah ni jatuh dari kayangan ke? ahaks. Berusia duapulohsatutahun.

     
   Ecah aktif beblog pada tahun 2012. blog ecahwacha ni  dah berusia  5 tahun. Kalau ada anak, dah boleh la hantar pi tadika.Blog picisan ni  hanyalah sekadar  satu medium  untuk  ecah  kongsikan  perihal  hidup sendiri  yang  seyogianya membosankan dan sendu blerghh . kenapa ecah wacha. wacha tu  sebab ecah  minat kungfu waktu kecik dholu dholu. 'wachhaaaaaa' *terajang setan*



   Apa yang dikongsikan hanyalah berkaitan hidup sendiri, tidak akan menyentuh hal politik dan isu isu sensitif. kita buat blog ni suka suka je la. kekadang tak sangka  akan ada orang  yang sudi baca kisah ecah. terharu sangat bila dapat  feedbacks  dari semua. ecah ingat  ecah syiok sendiri je karang  mengarut semua ni. 



Harap  korang  terhibur dan don't take serious  dengan penulisan ecah. terima kasih sudi baca tau. hikhik


Salam sayang,

Aisyah az