5 Aug 2019

Sarjana Muda Sains dengan Kepujian Biologi (Part 1)

Assalamualaikum

Tajuk saja nama macam acah acah kool sikit haha saja nak poyo on my first entry after a very long time hilang dari radar pusat belog. I finished my degree at Universiti Kebangsaan Malaysia a year ago. Jadi, boleh lah Ecah nak bagitau semorang yang kita dah sampai ke menara gading gais. Fuhh. 9 years old Aisyah never expected this, dulu dapat pakai jubah masa graduation pra-sekolah pun dah eksyen tahap calit lipstick merah mak ngah masa photoshoot. Bangga habis dah tu puih :p siap suruh mak lekat gambar kat hall of fame rumah.

Post ni nak membebel tentang kegembiraan ecah semasa graduation tapi rasa macam nobody's gonna read my entry haha boo aisyah. I need to grab the whole mood back to make my fingers dancing gracefully on my papan kekunci.

If  anyone has any questions regarding Degree Biology or anything about Varsity UKM. You are welcomed to leave comments down below. Ecah akan jawab sepantas kilat!

To be continued....




1 comment:

  1. waw dah setahun ea? lama jugak kak ecah dah habis study rupanyaa

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~

Total Pageviews