7 Jul 2014

missing u

Assalamualaikum ,


kenapa  Allah ciptakan rasa rindu, sedangkan rindu itu amat menyeksa si hati comel? "rindu tu antara symptom tahap kritikal  rasa sayang kat seseorang."jawab si jantung comel.

huahua. kenapa kau ecah huh. jiwang di pagi senen  sambil  menatap encik komputer -.- nak balik  KL sekarang!!!! nak jumpa  ibu ayah tercinta, sahabat handai , mak cik2 jiran sebelah yang suatu ketika  pernah menyakitkan hati ku yang gersang akan kasih sayang ni. puitis dok?

p/s : rindu mr. frisbeeeeee jugak!

silalah layan lirik ini yg kutujukan special kebaboom kepada insan-insan di luar sana , kat hakak-hakak n abam-abam bloggers sekalian. ecah rinduuuuu  nak melawat  laman belog anda! " lap ayaq mata "


Stop acting like you’re
so comfortable Because you
and I, we’re still strangers
Stop whining like
you’re a child Because I
haven’t even started yet
I don’t like love that’s
like a child playing with fire
I’m just a little famished,
I’m alright
Actually no, I’m…
Still hating you,
who has let me go
My frigidly cooled
heart is still
Missing you,
missing you,
missing you
Missing you,
missing you
Stop being so obvious
Because the world was
always dark (you heard what I said)
How can you smile so brightly?
(what) But looking closely,
I see your face is sad - ini berlaku pada diriku
(I know I’ve been there before)
I don’t like the
calculative love of adults
I’m just a little tired,
I’m alright
Actually no, I’m…
Still hating you,
who has let me go
My frigidly cooled
heart is still
Missing you,
missing you,
missing you
Missing you,
missing you
The love of my youth
is ending like this
Please be happy Even after a
long time passes, let’s both
remember That we both had
each other back then
We both had each other then
2ne1-missing u


rinduuuuuuuuuu gilaaaaa kat mak ayah ^_^ weekend  ni balik kL!

10 comments:

  1. Hamboihh Ecah. Mesti banyak story nak habaq kat sini kan. Tak sabar nak tunggu story Ecah. Btw selamat balik rumah. Hehe. Dan selamat berpuasa. Lai lai lai~

    ReplyDelete
  2. Allah ciptakan rasa rindu pada diri kita agar kita akan merinduiNya, bukan sekadar merindui sesama insan :)

    ReplyDelete
  3. Pagi senin dah jiwang...hhee... akk hari2 jumpa mak...hhee

    ReplyDelete
  4. kalau rindu mak ayah,doakan diorang k. harap terus bersabar. :) stay safe.

    ReplyDelete
  5. kite pun rinak ecah dgn bloggers lepasan SPM yg lain. huhu

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum ecah. kemain dia berjiwang. ahaksss :)))

    ReplyDelete
  7. Rindu juga dekat bloggers lepasan SPM macam Ecah ni. Korang semua busy sangat. Reminds me of my old self. Hehe.

    ReplyDelete
  8. Kalau rindu call la mereka n sentiasa doa! Insyallah dengan doa, orang yang kita rindu pun terasa :)

    ReplyDelete
  9. alolo rindu smpi kua lagu tuu..
    sadis je bunyi...heeee =D

    ReplyDelete
  10. rinduuu.. rinduuunyeeee :) boleh jd klon NL

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~