5 Feb 2015

Rindu ❤

Assalamualaikum semua *lagu faizal tahir berkumandang

adik kayuh basikal sampai ke Jeli,
aisyah az dah kembali


aci kan lama  hilang, buat  kemunculan dengan pantun  yang ermm ermm , hambar? harap semua sihat aman sentosa makmur permai dan sejahtera. sopan santun gitu intro ecah kali ni.


semalam ada sorang mak cik ni kan, buat surat layang ,
berbunyi begini..

"aisyah az bila nak hapdate blog? kalau dia tak post new entry dalam masa duapuluhompat jam, kita bakor blog dia.kita bakor bakoor !! " 

wuishh ini ugutan yang menakutkhoonn. lantas jari jemariku pantas menari-nari di medan keyboard.
dengan harapan dapat memuaskan hati semua yang merindui beta. aikk tetiba hang dapat tahta,sayalah raja di kerajaan biskut chipsmore .gitu kau

lagi dua bulan ecah di matrik, lepaih habis bulan lima, terus cadang  nak plan pasal wedding. oh maii.. letih  nau pikir  pasal tunang, nikah and so what not. lap peluh phewww .

ehem, pikir untuk my cousin's wedding okay. bukan ecah. hikhik . saspen tak? tapi uols  doakan ecah mana tau berpeluang kawin awal macam irine nadia or atita aris. muehehe. okay stop ecah -..-''

aisyah  dah mula rasa sayang nak  tinggalkan matrik . about kerja dan assignments tu dok le teman nak rindu. rindu dorm , roommates, classmates,kuliahmates ,lecturers and burger hongkong kegemaran rakyat jelata KmPk. hihihi. setahun berlalu sekejap sangat lah. aiyooo too much things-to-do in the list.



hakak ecah nak pesan dekat adik-adik yang bakal masuk matrik bulan lima nanti,
ermm, matrik perak best gila .nampak aku bold ,tanda aku tengah serius. Betol lah, serious tak tipu =p 
for girls, doalah dapat blok Seri Kerian T1.05. haha sebab tu bilik hakak. walawei korang tak kan menyesal dapat my bilik tu tau. cehh. anyway, matrik ni fast track for those yang memang  tak sabar  nau nak sambung degree. hati kena sado and InsyaAllah u can keep it up. =)

one day i'll  story mory more pasal matrikulasi. supaya cerah sikit pemikiran hampa semua. takda lah kalut nak buat keputusan sambung belajar mana. huhu . baik tak hakak ecah . muehehe.

thank you for those yang sudi singgah and klik-klik the iklan(s)._ yang tak putus-putus tanya bila nak post entry baru, so here not-so -interesting entry ever. daaaa *sambil lambung cekelat daim utk sorang satu

sumbergambar : google meh!

9 comments:

  1. *sambut cekelat daim*
    Nak lagi? Kekeke.

    Kak ecah wacha WHERE HAVE U BEEN?!?!?!?!!?!!?!

    EIII TUNGGU MASA JE TAU KENA BAKOR HAHAHHA.
    I MISS U BABY GAL!!! BTW HEHE SYG PULAK TAK MASUK MATRIK PERAK PADAHAL KITA DH SAMA UGH! HEHE SEE U NANTI OK BEBEH HUGS!

    ReplyDelete
  2. Wow..sekejap ja masa berlalu.Nak abis belajar dah kak eca.Good luck for your future wedding.. Hahahak

    ReplyDelete
  3. Hampehhh . . .
    Cekelad Daim aq minx drpd awai sem tak dpat2 ponnn .

    ReplyDelete
  4. kak ecahhhh! rindunyaa! lama akak menghilang tau.. tak sabar nk baca entry pasal matriks akak tu ^^

    ReplyDelete
  5. Jadilah ya Ecah. Janji ada up satu entry :)

    ReplyDelete
  6. yay, ecah update :) rindu gak. take care ok

    ReplyDelete
  7. kak Fiza setuju.. belajar kat matrik mmg best giler.. Kak Fiza matrik changlun dulu..

    ReplyDelete
  8. all the best ! xlama je nak tinggalkan matrik. kumpul tenaga nk siapkan wedding. fuhhh memang penat ;)

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~