1 Sep 2015

Road to degree

Assalamualaikum uolsss


Masih  belum  terlambat  nak  wish " September please  be nice  to  me"

and yeah 1/9 , ecah  yang  separa dewasa ini  akan  mula  menempuh  satu  dunia  baru. ecewahh bajet  macam  naik  mesin  masa merentas  pi  dunia doraemon. tak  okei. Alhamdulillah, diberi  peluang  sambung  degree lepat  tamat  Matrikulasi hari tu. rasa  sekejap  je T_T dah  kena packing  barang  sambil  menjejes  air  mata.


Pasal packing ni, yang arif  lagi  menawan yakni  mak ecah, berusaha  sedaya  upaya  memastikan  ecah  bawak  segala  barang  sampailah  ke  pengorek  telinga  pun  diingatkan. fyi, barang  ecah  ada  yang  berterabur  sana sini lagi nih. rasa  nak  mengesot  je  kemas  barang  ni. Rajinnya  aisyah  az ni lahai.puihh,  sebab  aku  daftar  petang  haruslah   buat  kerja  biar  lambat  asal  selamat.


ditawarkan course  yang  memang  ecah  suka nak mati, so  takdalah  rasa  sayu  sangat  nak  pergi  jauh  dari  family. kroohh kroohh  ecah  always  manja  macam ni.

                 Sarjanamuda  sains  dan  Kepujian (Biologi) di  UKM, bangi

Allahu  tak tahulah  nak  gambarkan rasa  gembira betapa  bersyukurnya  ecah, i really  want  this and rezeki  Allah  dah bagi, Thank  u Ya  Allah.

so  the  new chapter of  my  life, road  to degree  within 3 years. May Allah ease.Goodluck for  those  yang  daftar  hari ni. Niat  belajar Lillahi Taala

Bye  korang. *sambil  lap  hingus

sumber gambar: google 

14 comments:

  1. All the best, Ecah. Dapat UKM rupanya. Tahniah! Senanglah nak jumpa nanti kalau akak balik Malaysia sebab my best friend pun study dekat situ. Memang bercadang nak jumpa dia dekat UKM nanti :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah Ecah. Moga berjaya meakarkan masa depan yg gemilang

    ReplyDelete
  3. wahhh ukm, bangi. dekat dgn rumah saya :D abang saya paling nak sekali course yg kak ecah amek tu, tpi rezeki dia kat course lain pulak. tpi dia dapat sama tempat dgn uitm saya. hehe

    ReplyDelete
  4. sama U dgn junior skolah kak nina. hehehe
    all the best ecah. ala cuti sem nanti boleh balik rumah. heee

    ReplyDelete
  5. piwittttt
    bestnyaaaaaaaaa course yg suka nak matiiiiiii oiii

    ReplyDelete
  6. salam singgah jalan2 malam di sini dik...Alhamdulillah dan tahniah dik...

    ReplyDelete
  7. Salam singgah sini dik.... Alhamdulillah dan tahniah dik.... kuat azam dan semangat untuk mengejar apa yang di impikan...

    ReplyDelete
  8. waaa congrats :D wish you all the best, okay? belajar rajin-rajin. :)

    ReplyDelete
  9. salam kenal sis... jom join bloglist akak http://www.sheilainspire.com/2015/11/segmen-bloglist-meletop-sheila-inspire.html

    ReplyDelete
  10. congratulationss! UKM bkn senang nak masuk! do your best, dear ;)

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~