4 May 2013

Phone gedik secara tiba-tiba !

Assalamualaikum  saudara  dan  saudari  sekalian,

Apa  yang  korang  rasa  tatkala  telefon  bimbit  yang  ditatang   dengan   penuh  kasih  sayang , ditatap  sebelum  tidur , dibawa  walau  di mana  jua  tetiba  tak  boleh  berfungsi a.k.a mati?
*emo tetibe* .sob sob .

Rasa  bengang  pun ada  bila  fon  tercinta   tertutup  tanpa beri signal . "Pehal lah  dengan  fon  ni... gila ke hapeee -..-"  dah  on  balik, then  benda  alah  ni  asyik  keluar  non stop " SAMSUNG  GALAXY  Y".Yerr.. aku  tahu  fon  aku  jenama  SAMSUNG .tapi. perlu ke  perkataan  tu  dipaparkan   sampai  10jam30min50saat.  menyampah  dan  benci  tetiba  kat  fon  ni. mercik  air  mata  dahku .

haaa.... dia  asik  keluar  macam  ni. then  tertutup  balik.. sebak T_T



Dunia  bagai  gelap  tanpa   mentari  yang  menyinar  kejap . What  should  i  do. I  just  bought  that  phone 5 months  ago. huwaaa... all  my  notes  and  my  contacts  hilang  macam  tu  aje . Ni  yang  buat   ecah  rasa  macam  nak  baling  ke  dinding . biar  retak  seribu . PUAS ! then , mak  pun   bagi  mukadimah . hehehe . i didn't  tell  my  mom  yet .Parah  wa   nanti . ahaks .

somebody .. help  me  please :'( 

3 comments:

  1. Mehhh sini akak bagitahu mak ecahh. ahhaa
    Hahhhh, nfon tu merajuk koottt..
    Koot ecah ade marah2x dia ke kann.. ehhee

    ReplyDelete
  2. fon suruh fokus utk exam dulu kot.:P

    ReplyDelete
  3. sakit hati kan bila brg yg benar2 kita perlukan rosak tetiba..ish..ish..

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~