20 Aug 2015

11 days to go

Assalamualaikum uols!

Rasa derhaka  selepas  abaikan  blog  yang suatu  ketika dahulu  menjadi  pentas  tarian  jari  jemariku. Kini  hanya  dihiasi  telur  puan labah labah. (bayangkan  masa  tengah  taip ni ecah  terlolong  sebab  nampak  spiders  everywhere)



Topik  ecah  untuk  entri sendu kali ni, 11 hari  yang  dinanti (yeke -__-) Alhamdulillah  dapat  tawaran  sambung   ijazah  sarjana  muda. blurr?? degree weh . yess degree. Dapat  kat  mana semua  tu, ecah rahsiakan dulu tau. pfftt, padahal  hampir  separuh  bloggers tahu  aku  sambung mana. Terima  kasih  sebab  eksaited  untuk  ecah  walaupun  empunya  diri  masih  mencangkul  mencari  semagat  belajar. 


empat bulan  cuti  beb....

enkorang  mohon ngerti  perasaan  budak  yang   dah bercuti  panjang nih


bersyukur  sangat  and  rasa  macam :  Walawehh   syah  nak  jadi  dak-dak  Uni. hohoi  asal  aku  rasa macam  umur 13  tahun  lagi. peghasonn

Selalu  orang  kata  degree's  life ni  lagi  smooth  and  tak  padat pat pat  macam  matriks. ecah was-was  nak  percaya. walaupun  perit  aku  telan  kata-kata  mereka, dihadam oleh  asid   perut  lalu dibawa  ke  large intestine. apa  aku  merepek ni bengong. ahaks


life is getting harder. mana  boleh  nak  goyong  kaki  selalu, kang tercabut  tempurung  lutut  dah  satu  hal  nak  mengesot  pergi  hospital. konklusinya, ecah  dan rakan-rakan  bakal  masuk  satu  alam baru.  alam universiti ler. kalau  mati  muda, masuk ke alam barzakh la.

ecah az  dengan  ini - sambil  ditemani  percikkan  ayam  percik, mengucapkan  selamat  maju  jaya  buat  rakan-rakan  yang sekarang tengah  gelabah  tatahuan  hala  buat  persiapan.Siap baling  laptop  tak  dapat  bukak  website ptptn. Pray for ecah okay ;)

k bye

8 comments:

  1. tahniah ecah :) semoga berjaya dunia akhirat:) nanti dah masuk uni , update laa life ecah kat uni pulak .if sempat laa nak update . sb dah masuk uni lg laa blog terabai dengan labah2 . haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha kak lieya ;') I will sis.. thank u so much sebab selalu bagi support kat each dari sek,matriks sampai nak masuk uni ni T_T

      Delete
  2. Replies
    1. thank u sis sally. aiyoo really wanna see you <3

      Delete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~