3 Aug 2015

Drag Me Down


 "All my  life  you  stood  by me when  no one  else  was  ever  behind  me"

apak  besar  gua  tempek  gambar  lelaki-lelaki  masa  depan  ecah hahahah

bila lelaki  masa  depan  ecah  release  lagu  baru, terus download  sampai  nak  nangis  dengar  suara  oppa  Harry. Lepas tu kalau  pergi  beraya  rumah  orang, ecah request  selamba  badak  nak  dengar  lagu  Drag Me Down ni, lagu  air  mata  syawal  semua  boleh dah  kot  simpan  raya  tahun depan  sebab  dah masuk berapa belas  syawal  dah kan.


Selepas beberapa  bloggers  email  dan  whatsapp  suruh active berblog, ecah  yang rajin dan  kudus  ini  terus  terkam  lappy. hahaha  tolonglah  paksa  diri  korang  percaya.


ni  random  post  je tau  sebab  ecah  sekarang  tengah  berehat  sementara  mampu. Cuti  tinggal  sebulan  lagi oi  dan  ecah  tak tahu  apa yang  ecah  buat  sepanjang  cuti. ecah  kalau  boleh  nak  gunakan  cuti  yang  bersisa berdaki  ni  untuk  memberi  ruang  kepada organ  dan  muscles  ecah  menenangkan  diri erti  kata  lain saya  mahu  bermalasan.


Terima  Kasih  bloggers  dan  kawan-kawan  di  alam  maya  yang  tak putus-putus  tanya  khabar . ucapan  hari  raya  kalian  buat  saluran  air  mata  ecah  bocor  dengan  dasyatnya. Rindunya lahai

Dengan  kesempatan  yang  ada, ecah  nak  ucapkan  "Selamat  Hari  Raya, Maaf  zahir  dan  Batin"
ecah  tahu, blogger  yang  comel  ni buat  korang  rasa  nak  lempang berirama ecah  ni haa. sekejap  menghilang,muncul  secara  hambar  macam  chipsmore  lemau.

entry  serba  daif  ni  datangnya  dari  ecah  yang baru bangun tidoq.  k bye  nak  berambus  layan  oppa harry.

Nobody  can  drag me down  ehh ehh

6 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. hahaha. ecah SHRMZB !!!
    hazy tak mampu dah nak cuti. lemak-lemak semua makin banyak >.<
    goodluck yeaaa !! nanti bagitau tau dapat kat mana. xoxo

    ReplyDelete
  3. hahahaha...kira okay la tu...save the date utk kak sally sehari naa :D

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya, Ecah :D

    ReplyDelete
  5. drag me down ni lagu baru dari 1D eh? saya dulu minat gila 1D tpi skrng dh lama x dengar lagu2 diorang. hahahaha nampaknya betapa curangnya disitu. xD

    ReplyDelete
  6. selamat hari rayaaa...dalam bulan syawal lg kan kita hihi

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~