10 Mar 2016

Serabut

Sambil   melepak  dekat PMFST ni, ecah  buang  masa  bersepah-sepah  sampai  orang lain kutip  masa ecah  ni  merata. Seyes  aku  buntu  nak  buat  apa. Baiklah , enkorang  akan  cakap 'Pergilah study  sana ' tapi  adakah  hampa  tahu  yang ecah  sedang  mengantuk  tahap  gaban. Memang  kalau  tidur  ni  confirm  koma seminggu.

untuk menyegarkan  mata comel ni,lantas ecah  taip entri ni  supaya  tak  berlaku insiden "seorang  pelajar tidur di atas  lantai  kaki  lima" hoho


yeah  lepas  ni  ada kelas applikasi  komputer  sampai  pukul  tujuh malam. huhuhuhu  bertabahlah syah.

byebye.  nanti  ecah  merepek  sampai  korang unfollow belog ni. hahaha


7 comments:

  1. hoi take a chill pill please jgn serabut serabut okai!!!! :D

    ReplyDelete
  2. jangan tidur kat lantai k, tak elok kak cahh :p

    ReplyDelete
  3. Hahaha Ecah Ecahhh.. Ada je benda yang nak di merepek meraban kannn. Kalau kak Nad memang lelap jap dah tu gila japgi class mengantuk tahap apa entah.

    ReplyDelete
  4. Beli kerepek supaya anda tak merepek lagi. hehehe

    ReplyDelete
  5. beli jajan beli kerepek dan apa2 lg lah supaya tak tido dlm kelas.. hahaha
    kak nina selalu buat mcm tu

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~