2 Jun 2016

HI!!!!!

Assalamualaikum hakak abiang sekalian !

   "Degree  life  busy kebenor "


Hmm ecah  tahu  dah  terlalu  lapuk  alasan  tu, tapi tu punca  kenapa  ecah  jarang sangaaaaaaatttttt hapdate  blog. Mesti  enkorang  rasa  nak  lepuk  ecah  sebab  selalu  sangat  muncul  lepas  tu  hilang  bagai di mamah  zaman. emm  akan  buat  comeback  real  soon. InsyaAllah  *tadah  tangan*

Harap  penduduk  bumi  dan  pembaca  setia  belog  ecahwacha  banyak  istigfar  dan  bersabar  menghadapi  ujian  dunia  yang  pancaroba  ini. termasuklah   bertabah  dengan  kata-kata  dusta  dari  ecah. hikss  lepas  ni  sis  akan  hapdate  laju-laju.

This  is  really  quick  post  sebab  ecah  ada  majlis  solat  hajat biologi  untuk  final sem 2! byebye uols. muah ciked huhuhu

7 comments:

  1. hoiiiii hi hi hi!!! remember me?????? :P

    take care girl. be happy in everything u do!
    #muahcikedjugak

    ReplyDelete
  2. Hi..
    ikut jugak, kadang2 kehidupan bekerjaya lagi busy.. but again, depend kpd kerja tu la.. hehehe

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~