16 Jun 2016

Entri semput

Assalamualaikum
#SalamRamadan

Entri  yang  paling  pendek  untuk  abad ni,siyes. Ecah  tak  tahulah  nak  rasa  apa,cuma  mengharapkan  enkorang sedekahkan  doa untuk  ecah. Huhu  doa  kalian  mampu  membuat ecah  senyum  sampai  kening. Sekarang  ni  rasa  ketat  je muka, kejap  kejap  selak  nota  sebab  otak  tak  mahu  bagi  kerjasama  padu.

Doakan ecah  dipermudahkan  menjawab  semua  papers  final  semester  2, semoga  ecah  dapat  ingat  segala  benda  yang  ecah  telaah. Doakan ecah  tenang  sepanjang  menjawab  exam ;)

tinggal  tiga  paper  lagi, welewiwuuu  lepas  tu  boleh  lah  ecah  menghabiskan  masa  dekat  belog  terchenta.ahaks. 

Goodluck  semua  dak dak  degree oi!

15 comments:

  1. kalau kite dah usaha insyallah Allah bantu. semoga dipermudahkan ye awak :)

    ReplyDelete
  2. uuuu orang tu tengah exam :p Allah yuftah alaikum kak cah! jawab exam molek2 :D

    ReplyDelete
  3. All the best ecah! Fikirkan bolehhh! Dah habis semua paper nanti tiada muka ketat lagi hewhewwww

    ReplyDelete
  4. Kita dah habis paper!!! Ok, sorry2.
    Good luck Ecah!! You can do it!! ^^

    ReplyDelete
  5. good luck ecah :)
    take care

    ReplyDelete
  6. semoga berjaya yer..

    Blogwalking Sini, jom baca artikle tutorial ini

    Cara Betul Untuk Memasang HTTPS di blog article...

    ReplyDelete
  7. all the best ecah ! haha. hazy dah habis exam. jelez please =p

    ReplyDelete
  8. goodluck ecah cantiksssss take care stay dehydrated stay safe focus apa semua ok?
    inshaallah allah tlg u wiwiwi

    ReplyDelete
  9. good luck kak ecahhh.Update blog laju2 nanti haha rindu nak baca blog kak ecah

    ReplyDelete
  10. Awak mesti dpt dekan. Jelesnya saya. Emm

    ReplyDelete
  11. Let's go out whenever you're free :)

    ReplyDelete
  12. amacam exam..? okay..? hehehe

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~