23 Dec 2016

Blogger pemalas

Assalamualaikum hakak and abang,


Layakkah aku  menggelar diri  sebagai  blogger  lagi huhu. Mana  ntah  semangat  cinta  akan  blog  ini hilang  ditelan  zaman. *emo*

Jujur  aku  rindu  sangat  nak  tengok jari-jari comel ni  menari  di  atas  keyboard ,merepek   tatahuan  hala  lepas tu syiok  sendiri  bebel  kat  sini.

Alahai.

Patutkah aku mula  aktif?

ada  lagi  ke  reader  setia  kat blog terchenta ni.hmmm

bye bye  have  a great  day ahead  earthlings. 

5 comments:

  1. sentiasa menunggu kak ecah update blog
    ewahh

    ReplyDelete
  2. dah update yang ni kiranya rajin dah la ni.
    nina peminat setia cah hahaha mohon selalu update

    ReplyDelete
  3. Salam Aishah. Menulislah tika kelapangan. Mana tahu apa yang kita coretkan itu besar manfaatnya kepada org lain/pembaca

    ReplyDelete
  4. dah lama juga stop blogging ni..tetiba rindu.. and nal aktif balik..hee

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~