24 Jan 2017

Ecah tetiba jadi rajin. Allahu ;')

Assalamualaikum ,


Semua benda nak  buat  baru, nak bagi  sempurna supaya  hidup  lebih teratur gitu. Takmau  dah  bawak  perangai  tak senonoh  dulu  ke tahun baru  (Tahun baru ecah bermula bulan Feb ye, Januari ni kira macam  trial month) hikhik.

Dengan cuaca  yang  sangat  cun, makanya  ecah  merajinkan diri untuk  renovate blog  ni  agar  lebih  nampak "kewanitaan" haha bandingkan dengan  belog kudus dulu yang "kegedikkan" blurghh. Ecah  rasa  elok dah ni.. kan? ke enkorang  muntah pelangi  tengok  perubahan  blog ecah mmm 

Malam  ni baru ecah  nak start blogwalking. Rindu aktiviti  zaman  remaja dholu. Setiap  malam  mesti  gatai  tangan  nak  merayap  pi  belog-belog member.


See ya !

4 comments:

  1. Auwwww rindu post Ecahwacha.blogspot.my ni

    ReplyDelete
  2. kemas & speed pun okay. sukaa simple simple ni. buat masa ni zati memang tak rajin nak edit blog. heheheh

    ReplyDelete
  3. memang makin feminin, lol first impression ._.

    ReplyDelete
  4. Hai Ecah! Dulu rajin gak blogwalking ni. Sekarang ni kekangan masa pula.

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~