18 Feb 2012

Saya memang suka exam :)

Assalamualaikum readers ,♥ 

Exam  fever . oh  nooooo!!!!




  hye-hye semua. Ecah  sekarang  tengah  menyising  lengan . mengiuk-keriuk  segala   sendi  di  anggota  badan sambil  hirup  air milo  buatan  sdn.bhd . Bak  kata  Gary  oppa  from  Running  man -->  Streessssss~ yang  amat  tak  ketahuan  hala.   Ujian  bulanan  1  just  around  a corner . Buka  kone  ke  shopping  mall  or  toilet. But  kone  ke  dalam  kelas  yang  serba  naif  tu. hee haa hee haa .


  Mesti  dalam  hati  korang,  tengah  syok  tak  hingat  dunia  duk  kutuk  ecah kan   .  *Alahai, exam  bulanan  je punnn  Tu  pun  nak  kecoh  tahap  dunia. Hamboi,  tak  baik  tau  cakap  gitu pada  Si  Bajet  Cumel  ni.   Ecah  akan  berasa sangat  berdukacita  dan  mu  tau  kalau  korang  cakap  macam tu. Apa  la si ecah  ni  ngarut..  Mercik  :'( .  Ujian  bulanan  amatlah  penting   bagi  ecah  kerana  ia  akan  menetukan  sama  ada  ecah  ni  betul-betul ke  layak  mengambil  pure science  atau tak.  Buleh  bajet  budak  science  ke tak. Slurppp (hirup  milo)
 Kalau  ecah  tak  buleh  nak  jawab  sepatah  hareem nanti. Thats  mean  ecah  akan  ada  risiko  yang  sangat  tinggi  likes  ketinggian  Mr. Lee *running  man*  -untuk  dihalau, ditolak,  dibuang , dan sebagainya.... dari  mengambil  aliran  science  till form 5.


   Ecah  amat  amat  amat  berharap   perkara  tu  hanya  akan  berlaku  dalam  my  bad dreams  sahaja  not  in  reality... Krup-krup (  makan  kopok  lekor)





    Selain itu , apa  yang  buat  ecah  tertekkaannn  yang  amat  ni  adalah  ecah  lambat  nak  ingat  sesuatu   perkara. Bahasa  kasar =  pelupa or  kalau  lagi  teruk = nyanyuk /senile . Benda  ini  disebabkan  ecah  selalu  minum  air milo  semut. tipu * .Susah  benornya  nak  ingat  fact, karangan  and  segala  pengiraan  a.math.  Hal  ni, membuatkan  ecah  rasa  macam    nak  terjun  saja   dari  bumbung  kereta  kancil  kaler  pink  bling-bllig  hak  milik  Jiran  sebelah  rumah   ,  dia  pergi  honeymoon  dekat  Singapore. -.-'  melalut  tak  ketahuan  hala !
p/s:  ecah  tak  nak lah  digelar " nenek  a-cah"  dalam  seusia  jagung ni. kesihan ni  saya!


   Disini  juga, Ecah  nak  pengakuan  yang  ecah  ni  tak adalah or  memang tak sepandai  albert  eistein  or  Nik  Nur  Madihah ,  jauh  beza  limaratusjutapointtigapulohsembilan   kali   . Sobsob.  Kenapa  ecah  macam tu  sebab  Tadi , Ecah  dah  baca   banyak  kali  subjek  bio --> chapt.1 and  2  je pun,  tapi  still   tak   dapat   dicerna  masuk  ke  dalam  otak  tepu  ecah ni.  Rasa  macam  nak  koyakkan  buku, rendam  dalam    air   lepas tu  blend ,last  hirup  sampai  ketitisan  terakhir.  Puas .Mungkin   cara  tu akan  menjadikan  ecah   cepat  lebih   pick up  time   cikgu-cikgu  duk  mengajar  kt  lapangan  hadapan  kelas.  Mudah-mudahan.  Korang  cubalah  buat  begitu  dulu , lepastu  jumpa  ecah  then  beritahu  segala  isi  report  kat  ecah  kalau   korang  dah  test!!  ok.  Insyallah,  kalau  menjadi  ecah akan  buat .   hee haa hee  haa  ~  merepek  tahap  makan  kerepek  masuk  hangin ~


   Okeylah kwan-kawanku  yang  ohsem gila.  Buku Sejarah form 4  terbitan  oxford  sedang  mendayu-dayu  memanggil  ecah  sambil  dihembus  angin  yang  sesempoi  boleh  . Rasa bersalah  kalau  buat-buat  tak  dengar  seruannya (Sejarah) ! cehh T-T


  Last ,  Doakan  yang  terbaik  untuk  budak  ni  tau. And  ecah  pun  akan  doakan  kebahagiaan  korang.  


p/s : donuts  big apple  mix  air milo  mebuatkan  tekak ku  merana  and  merajuk  selama  tujuhhari 
        tujuhmalam ;'(










No comments:

Post a Comment

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~