17 Jun 2012

Wanita itu Kawan Saya :)


Assalamualaikum 
Kesedihan  tahap  melampau , 98.5%  dalam  proses  menguasai  diri  ini .


 Kalau  sebelum  ni  ecah   buat  entry  bertentang  kegembiraan ,  keriangan ,  keomeylan ,  keserunokan , ketertawaan  tapi  tatkala  ini ,  buat  julung  kalinya  sepanjang  abad  , Ecah  nak  buat  entry  Khas  mengenai Perpisahan  dan  kesedihan  . Ecah  cuba  elak  namratus  kali  nak  wujudkan entry  bebaur  kemurungan  dan  kenangisan  ,sebab  musabab  t'tentu - ecah    terus  b'semangat  padu  rajinkan  diri   menaip  kali ni .

     

 Pernah  tak  korang  kehilangan  kawan  baik  yang  sanggup  korbankan  tenaga , masa ,  fikiran  untuk  kalian  semata-mata ?  
Pedih hati  ini, rasa  sebak  , sayu ,  igaukan  beliau  jer. Kawan  baik  yang  sukar  dicari  itulah    yang  akan  tinggalkan  kita. Walaupun  Ecah  da  beribu-ibu  kawan  ,aceceh . cuma  beberapa  ketul  je  yang  terbaik  &  wanita  yang  dijadikan   penegasan  atau  subjek  dalam  entry  kali  ni,  termasuk  dalam  list  ecah . BFF :D


    #Orang  kata  kawan  baik  ialah  kawan  yang  menamani  kita  disaat  tawa  dan  nangis . 
Betul lah  tu ! .Ecah   dapat  rasakan  beliaulah   kawan  sejati , rasakan  sebuah  persahabatan  yang  ikhlas   bersama  beliau.  Yang  baik  belaka  semuanya  terlekat  kat  dia.  
(kang  tacing  lak  kalau  kata  naughty ! ) Ahaks :')


 Sebenarnya , hari  rabu (14.06.12)  lepas, baru  dapat  tahu  yang  beliau  akan  berambus  dari  sekolah  ecah.   Kasar  sangat  tu. Foine >.<
-->yang  Beliau  akan  pindah  keluar  dari   SMKPT  dengan  hati  gumbira  sambil  kunyah  kuat- 
     kuat   bubble  pop  dan  ucapkan  selamat  tinggal  sambil  sengeh  kepada  kami  semua .
.    ok, ecah Tipu  semuanya . 100% . 

seyes ni !
Ecah  tahu  dia  pun  sedeh  nak  get  out  dari  situ  then  masuk  MRSM  , Parit , Perak. b'dukacita  tinggalkan  kawan-kawan  dia  yang t'kontang-kanting , comel  dan  ohsem   ni . Ecah  tahu  yang  dia  tak  akan  tahu  perasaan  sebenar  ecah  ketika  dapat  berita  yang tragis  dan  mngejutkan  itu. Hanya  Allah  yang  tahu . Tapi  disebabkan  beliau  ingin  mengejar  cita-citanya  yang  murni   dan  suci  untuk  jadi ______ ( x tahu   ). Kami  biarkan   dan   Beliau  dengan  ghairah  mengemas  baju  dan  bukuan untuk  membawa  diri pergi  jauh  dari   situ . Dan kami (BFF  dia)  faham serta  terima  seadanya. Mungkin  ini  yang  terbaik  untuk  dia. mercik :'(  [SORRY  AYAT  AGAK  KUCAR-KACIR ZzZz]

     Beliau  yang  dijadikan  sebagai  fokus  utama  ialah  (drum  please)

NURAINA  AMIRA  BT  MUHD . REDHA 


BIODATA (。◕‿◕。) 

NAMA      : NURAINA AMIRA (termaktub  diatas )

UMUR      : 16 TAHUN

B'DAY     : 10.10.96
STATUS    : SINGLE  & ANAK  IMAM 
BERPINDAH : DARI SMKPT

AKAN KE   : MRSM  PARIT (baru  dirasmikan )

keistimewaan : GIGINYA  YANG  PUTIH  GEBU  DAN  BIJAK  ARABIC .

*Bina  ayat  tidak  lebih  daripada  15  patah  perkataan  tentang  aina :

    Beliau  sungguh  comel ,  kelakar , gebu ,  pandai ,  awesome , peneman  yang  baik  , dan   suka  sengih .
     Wahai  aina 
Sebelum  ni kami  berempat, then  si  tinot  blah  :'(  (purple ), tuptup  ainot  pun  jejak langkah  kasih  si  tinot
Tinggallah  linot  & aisyot ---THE  END--
rindu  nak  gi  solat  togather-gather ,  minum  kopi , beli  air milo kat  m.cik  belakang .

Ucapan  dari  dahku   tak la  panjang  seperti  gigirl  yang  lain @ liena  and  @tini . 
(background  music   because  we're friend -lee seungi )
Sobsob :'(
    First , aku  doakan  semoga  kau  berjaya  dan  sukses  dalam  menangkap  cita-cita  mu . Jangan  lupakan   kami   yang   setia  di  sini , jadilah  insan  yang  berguna  dan  anak  yang  solehah . Jaga  diri  elok-elok,  jauhilah  daripada  peribahasa  bagai  kacang  lupakan  kulit.  campak  peribahasa  tu  ketat-ketat  dalam  laut . Ingat  dahku  dalam  doamu ,  dan   Ingatlah  Allah  selalu . 
*kalau  dah  nyah  dari  SMKPT,   jangan  patah  balik  or  uturn  ke sini.  TERUSKAN  mengejar  kejayaan . I LOVE  U  AND  I'LL  GONNA  MISS  U  A LOT. Hwaiting  kawan!

T'lalu  banyak  yang  ingin  dicurahkan  kat  sini , tapi  aina  just pindah  sekolah  bukan  rumah  pun. Jarak  rumah  kami  tak  kurang  dari  50  M  pun. Kalau  rasa  misser  ngan  ainot. Tak dapat  tengok  anak ,  tengok  makayah  aina  pun jadilah . hehe (",)

                                                    
      
   

1 comment:

  1. takpe, nanti dah abis skolah bole wat reunoin pulak

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~