28 Mar 2013

Holiday lah sangat

Assalamualaikum  pembaca  belogku 

Bila  tiba  cuti  sekolah , boleh  dikatakan  ecahlah  makhluk  Tuhan  yang  paling  bahagia  ibarat
diberi  seratus  bungkus  DAIM  oleh  Aaron Aziz  .ahaks . Dalam  kepala  hotak  syok  tak  hingat
dunia ,ligat merancang aktiviti-aktiviti  yang  bakal  dahku  jalankan  sepanjang  cuti  sekolah .


Tapi . kita  hanya  tahu  merancang , Allah  yang tentukan . emo tetibe . Homework membatasi segalanya , dah  nak  habis  cuti pun , namun  homework  masih  sebelambak . Mana taknya , baru  tulis  ayat  pertama. perut  tercinta  berbunyi. Masa  makan  1 jam  ekoran  melayan
drama korea , berus  gigi  then  perut  sakit  sebab  makan  banyak-banyak  sambil  berdekah  ketawa tengok running man -..- .

                          

Masa  dahku  bazirkan  tanpa  ecah  sedari . Tak  nak diibaratkan  kawan  baik  dengan  syaitan
jahanam  lalu  ecah  ubah  plan  nak  focus  betul-betul  time  buat  kerja  rumah . tapi .Lagi  sekali ,climax  dalam  menyiapkan  misi  iaitu  "Menyudahkan  homework  dalam  masa  240  minit " tetiba  mata  samakin kuyu , kepala  sudah  menyembah  bantal .Akhirnya, misi    terbengkalai . tahi mata  dan  mimpi  indah  akan  jong  hyun  oppa  yang  berjaya  ecah  lakukan  dengan  jayanya =p


Ajakkan  bestie  untuk  bersuka  ria  terpaksa  ecah  tolak  dengan  fake  smile . Padahal  hati  guwa dah  luluh berkecai . kememeha  yang  mampu  ecah  sebut  pun , sekadar  menyedapkan  hati. huwaaaa T_T .  Ingat  SPM  tahun  ni   *sambil  ketuk  kepala  dengan  lidi  sate * muehehe makan sate iols sekarang .


Bilalah  agaknya  ecah  boleh  menikmati   keindahan  dan  ke-ohsem-an cuti  sekolah -..- . Tak
pernah  merasa  cuti  sekolah  ni  indah  even  2013  is  my  last  year  in  school ='(

p/s :Yuyu Zulaikha  dapat  pergi  holiday . untunglah  kak  yuyu =)

No comments:

Post a Comment

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~