4 Aug 2014

sibuk sibuk sibuk..

sumber : google lahh. sape lagi kann.
 hoi.dah kenapa tiap pagi senen ecah rasa mengantuk tahap nak terlentuk ke lantai. penyakit kautersungkurjua kot namanya.
atau monday double blues ni namanya dengan benyak kerja nak siapkan. rasa nak marah-marah nangis tetiba sengih. boleh bayangkan macam mana?

misi menyiapkan kerja sebelum study for exam ,demi kesejahteraan sejagat :

!) basuh baju (on the way - tengah melembutkan baju busyuk  dalam baldi)

2) bersih bilik (hatta, apabila balik bercuti, haruslah mak cik labah bersarang nun sana sini)

3) balut buku (buku den kelepet sana sini. huduh pulak rasa nak menghadap)

4) beli berus gigi (kaler pink) hahaha perlukah mentioned di sini.

5) qadha tido yang sebelom-sebelom ni. (wajib) hahahaha.

6) hafal  surah al-kafhi (inisiatif sendiri)

7) iron sebelunguk baju kurung. sebelambak tudung. (memudahkan edegan tangkap muat dikala terlajak
    tidoq) tak penah lagi alami .

itu je kot kerja minggu ni. bila nak cuti lagi hoiiii.. nak balikkkkkkkkkkkkkkk. dasar  berguna punya student =p

p/s:doakan saudara seagama kita di gaza dan doakan agar kita semua dilindungi oleh Allah. AllahuAkbar.

sape rindu ecah.. sila lah bawak kuih raya ke sini.aikkk... punn bolehhh



15 comments:

  1. Jadi student memang busy kan

    ReplyDelete
  2. haha.. akak dulu selalu time hujung minggu kumpulkan bju kurung gosok sekali banyak..senang..hahah,, selamat hari raye ecah :)

    ReplyDelete
  3. akak rinduuuuuuuuuuuuuuu..tp jauh beno la ecah oiiii..huhu

    ReplyDelete
  4. banyak ni.... tp part balut buku sy suka. hehe... mmg suka balut buku,

    ReplyDelete
  5. Rindu ecah update entri. Yelah, skrg cah kan bz study. Semoge semuanye dipermudahkan. Hoho. Mmg ngantuk pun first day nak start blk semua menda setelah seminggu cuti. Haha

    ReplyDelete
  6. bagus2.. ada buat list.. hehe
    all the best, n selamat hari raya..

    ReplyDelete
  7. Miss you chaaaaaaa hehe
    Ah takdd takde. Datang rumah ambik kuih sendiri okay! Hihihi

    ReplyDelete
  8. hihi.selamat menyibukkan diri.
    ke mana nak hantaq kuihnya.cer tulis alamat.. hihi

    ReplyDelete
  9. sampai buat list ecah. hahaha.
    part balut buku tuuuu, tak pernah hayat balut buku. malas. hahaha. zaman sekolah dulu je rajin. itupon sebab wajib. :p

    ReplyDelete
  10. Rindu Ecah...
    Salam Aidilfitri... :)

    ReplyDelete
  11. selamat menyambut kemerdekaan kak ecah. hikhik

    ReplyDelete
  12. hakak disini rindukan ecah busyuk ! haipp selalu whatsapp rindu lagi ke. hahaha
    selamat memerdekakan diri dr matrik..

    ReplyDelete
  13. Ni mesti tak biasa hidup berdikari

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~