26 Jun 2015

XES Signature Launch 2015 |entry bergambar|

Yess ini entry basi  tau tuan-tuan dan puan-puan  sekalian -.-''

Memang  dari kecik  lagi, kalau  nak beli  kasut  ecah  akan   tarik  tangan  mak  masuk  kedai  kasut  XES, kekadang  cuma  nak  cuci  mata  tengok mana  yang  berkenan  di  hati, kalau  dah  jatuh  cinta  memang   terus  pakai  ukur  size  kaki, lepas tu  letak  kat  cashier  selamba  badak. turn  mak  untuk  bayar. setiap  masa, ecah  cakap " nanti kak  long  bayar  balik" dayum,penipunya aku.


tak  kesah  kasut  jalan ke, kasut  raya  atau  kasut  sukan, ecah  memang  suka  sangat shopping  kat  XES. banyak  pilihan  sampai   rasa  nak  beli  semua  untuk  orang  kampung ecah. obernya  aku. yang lagi  best, ecah  dapat  invitation ke XES  SIGNATURE  LAUNCH 2015 (The  Tales  of  Olympus) on 21 May 15




walaweh, tema  event  tu  ialah Greek  style  tetiba  ecah  rasa  menyesal  sebab  tak  pakai  crown daun  yang  kecik-kecik  dulu  selalu  letak  kat  kepala.huhu. Koleksi  kasut  yang  dikeluarkan  latest design  tau  you ols, the  collection's modern  take  on Greek-inspired  style  draws its inspiration from  the  ancient  Greece  and  its  influence  from  the  future. So, kasut-kasut  ini  diilhamkan  khas  dari the  mythical  Greek  heroes, as these  courageous  individuals  were  no  strangers  to  divine  footwear. hambek kau. inspiration  yang  mantop!

The New  Collections 





Runway begun !




XES bukan hanya menjual kasut malah beg  tangan juga  merupakan  keutamaan produk jualan  mereka. cantik belaka  designs dia. nomnom . sorry gambar gegar  sebab  sibuk  makan.bhahaha

ecah  seronok  tengok  model-model  tu  ber-catwalks  sampai  terlupa  nak  snap  semua  kasut  yang  dipertanyangkan. huhuuh luls leka  sangat  sampai  terluba  nawaitu  asal.lupa  daratan  betui T_T sobsob. Then,dapat free lunch   yang  maha  sedap, rasa  nak  tambah  banyak  kali  tapi  ecah  cuba  cekik  tekak  supaya  tak  mengkedarah  dengan  lebih  dasyat. Seronok  sangat  dapat  kenal  ramai  bloggers  yang  sumpah  buat  rasa  diri  ini  kerdil  dan  kerdilll -..- saya  cuma ada  blog  picisan ini.

 
 muka  happy  dapat  kasut dan handbags free. lol =p
thank you kak ayue. blogger yang  paling ecah rapat. huhu muah setempek

aisyah az bertenggek sebelah  mascot XES!

Rezeki  dapat  jumpa  kak Nisa Kay yang cantik giloss



Alhamdulillah, ecah  boleh  pulak  pilih  kasut  yang  jadi  pujaan hati, so  sepanjang  models tu  usung  kasut-kasut  baru  tu  merata.mata  ecah  dah  aim  satu  kasut ni  memang   tak  lepas  pandang  dari  awal. lepas  tu XES offer  pulak  kasut tu as redemption , menangis  terharu  kejap  tengok  betapa  baiknya  XES  kat  ecah.tssk tssk



nidiaaa.... pujaan  hati  ecah sebab  design ni antara  yang  paling lawa  gila  then  selesa  sangat  even 5inch wedges. tak sabar  nak  pakai  raya nanti hoho


kalau  nak  tahu   maklumat lebih  banyak  pasal latest update XES, mohon  kalian  terjah  website http://www.xesshoes.com.my/
&
https://www.facebook.com/xesshoes



11 comments:

  1. Segan jugalah nak mengaku, tapi akak baru first time dengar pasal XES masa akak baca entri Ecah ni. heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ecehh, kat canada lagi banyak kedai kasut kann. Nanti try lah singgah kat xes .

      Delete
  2. you guys are so prettyyy <3 the bag that you bought is so damn nice! nak jugak :'(

    ReplyDelete
  3. pernah gak beli kasut jenama ni dan memang selesa dan kemas

    ReplyDelete
  4. salam ramadhan dan selamat menjalani ibadah berpuasa..

    ReplyDelete
  5. Ade 1, tpkn lofter dia mmg cantikla....;-)

    ReplyDelete
  6. ok boleh nangis tepi bucu katil ahahahaha
    best gila woiiiiii
    eeeeeeeeeeee
    hihihi kak nisa kay cantik T_T
    cha pun !!!
    <333333

    ReplyDelete
  7. wahhhhh untong r....dapat kasut n beg free...
    nak jugak..huhu
    cantik kasot tuuu

    ReplyDelete
  8. alahai syioknya
    dh la dpt pergi event skali jumpa nisa kay pulak..
    pastu blh pilih kasut dambaan hati

    selamat hari raya
    maaf zahir batin

    ReplyDelete
  9. cantikla handbag n kasut tu!!!

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~