25 Nov 2012

Syukur sudah 18 tahun mengenali anda :)

Assalamualaikum 

Dia  lahir  dua  tahun  lebih  awal  dari  ecah . Dia  cantik  kedababooom . Otak  dia  100  kali  ganda besar  dari  mata  dia . Dia  memang  pandai  . Tak  dinafikan  dia  cukup  sempurna . Ecah  rasa  beruntung  wujudnya  dia yang  sangat  baik , bijak  dan  pandai  berkata-kata . muka  serius ni . Dia  yang dimaksudkan ialah  Nur  Athirah bt  Kamarudin . Ecah  panggil  dia  KAK  NGAH 

 
Time  ni  dia  join  celebrated Dewali . Hoho . Lawak  ja , dia  ada  ape ntah  kat kolej dia ^_^
Hari  ni  genaplah  my  beloved  kak  ngah   umur  lapanbelastahun . Selamat hari  beranak  ya  sis :) Hubungan  kami  dianggap  sepupu ,belah  ayah  ecah . Kini   kak  ngah tengah  bergembira  dan mengaji di  Kolej MARA  Seremban .  Budak  pandai  dia  ni  . Tenyeh  hidung . Dia akan  berambus dengan  kadar  segera  untuk  pi  oversea  tak  lama  lagi . hehe .


Dari  kecik  kami  bermain bersama , gembira  bersama, menangis  bersama... rahsia iniiiii (Lagu Teman  Peganti  tetibe -.-'') . Sekarang  ni  nak  jumpa  pun  payah  yang  amat  even  time  raya  pun  kami tak  sempat  nak  beramah  mesra , tangkap  gambar  sampai  pening  dan  bercakap  pasal  ehem-ehem . Tak  macam  zaman  sebelum dia lanjutkan  pelajaran . 


To  my  Kak Ngah  : 
                                                                   Happy  Birthday !!!

  Sekarang  Kak  Ngah  dah  tua 
Mohon  sedar  okey
 Jangan  nak  membajet  diri  tu  muda  lagi :p
18  tu  satu  nombor  yang cukup  cun  disebabkan  ecah  lahir 18.5.96 *xde kena mengena pun

 InsyaAllah ,  Hidup  Kak  Ngah  akan  bahagia dan  berjaya  dengan  gemilangnya

Belajar  dengan gigih & jitu  dekat  sana
  
 Ecah  harap  dapat  berjumpa dengan  kak ngah  walaupun   iPhone125  dah  keluar
Pi   la  sambung  belajar  kat  oversea, nyah  kak  ngah  dari  sini .
I  LOVE  U  _

We're  Young !


p/s :  Matluthfi  menang  shout  award  semalam, congratulation  bro  :) 

15 comments:

  1. hepi befday kat kak ngan ecah :D Hehehehe.. Moga terus berjaya! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak eza boom boom *atoto comelnya nama :)

      Delete
  2. Comel kak ngah Ecah niee :)
    ingat kak ngah (kakak) tadi..
    Selamat hari jadi buat dia..
    InsyaALLAH, Ecah akan jadi macam dia jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. maceehhhh kak eiqa <3
      amin .. harap dapat jadi cam dia ^^

      Delete
  3. hepi belated bfday for ur sis dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u very much (jawab bagi pihak kak ngah )
      thanks sudi visit sini :3

      Delete
  4. sweet!!!! hihi...kim slm ea....hihi

    ReplyDelete
  5. kms tu... hoho. say happy birthday to her :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal . jeles ngan dia >_<
      Thanks ye hencek fizan !

      Delete
  6. Macam kenal jer? Dia blogger jugak ke? Kalau tak silap lahh. Kalau salah sorry. Hehe. Btw hb to her :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah . betul la tu. tapi dia dah deactivated blog :) thanks sis liyana :)

      Delete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~