27 Jun 2013

Bulan paling sibuk

Assalamualaikum cik abang n cik akak !


sobsob T_T

okey .intro  ecah  dah  bajet  sedeh  sambil  lap  air  mata  ngan  kain  buruk . kau  dah  kenapa  budak? ecah  tengah stress tahu. bengang . penat  and  sleepy  tahap   tak  boleh  celik  mata  langsung. -.-


Bulan  Julai  bakal  menjelma . So, raya  pun  dalam  berapa  hari  je  kan. Puihh.  Puasa  pun belum . Syookk raya  je  kan  ecah  ni. hehe . Selain  kita bakal  berpuasa  pada  bulan  depan, ecah  ada  beberapa  hal  yang  masil  belum  setel  disebabkan  rasa  "rajin"  yang  makin  menebal dalam  diri  ini.Tssk  tsskk. Tetiba  rasa  benci  kat  diri  ecah  ni . suma  kerja  buat  last  minit. menyesal menyesal.... *kunyah  toblerone  kuat-kuat.

List  of  my  task :

1) Siapkan  folio  a.math                             - tok  sah  nak  gebang  lah  kann,, aku  tak  buat  langsung
2) prepare  for  quiz  Sejarah                       -  competition  on  9 July. Doakan  ecah , teman-teman ku =)
3) ready  for  TRIAL  SPM                          -  start  exam  26  Ogos . K foine . memang  tak raya  lah aku  kan.
4) settlekan  hal  persatuan  & hal  PSS       - As  a leader  of  PSS. memang  aku ni  paling  rajin  lah 
                                                                   kan. werkk werkk . So , benda  pun  banyak  belum  berehh
5) Buat cheese  kek  for ayah                       - Niat  dari  tahun  lepas  lagi .bilalah  ayah  boleh  merasa  kek  tu
6) berfoya-foya  ngan  girlpren                     - x  kira  nak tengok  muvie Monster University  jugak *hentak kaki

Sebarang  perubahan  akan  di-update  soon.  hehe.***

SPM  lagi  empatbulan ntah  berapa  hari . takut  nak  countdown  kang  pengsan  pulak  ecah  ni . So  pada  akak-abang  yang  tengah  puluh  study  for  your  final  exam. Good luck  and  wish  u  the  best .  =)

8 comments:

  1. Replies
    1. insyaAllah =) Thnks sudi singgah sini .

      Delete
  2. salam ecah..
    amboi..sbuknyer dier..
    ala same je kite..tp yaya xsesibuk ecah kot..hehe
    bnyk kje tuu ^,^
    sabar ye..n gud luck ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam akak .hikhik . thanks ye ! akak pun, gud luck kayh . huhu^^

      Delete
  3. Fighting ecah ! you can do it ! Aja Aja fighting ! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. thanks mahh.u can do it too . fighting ^.^

      Delete
  4. Biasalah tue budak sekolah, mana pernah tak sibuk. Hehehe! Takpe, nanti dah habis SPM boleh rehat puas-puas. Apa pun , semoga berjaya dalam SPM 2013 & kuiz Sejarah! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhik. tu la. busy tak ketahuan hala. x sabaq nak relax lpas exam. tennnkiiuu bro arol =D

      Delete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~