24 Oct 2013

please be strong !!

Assalamualaikum uols,

Pernah  tak  rasa  nak  nangis  tetiba, padahal  bukan  ada  ape  pun. gedik namanya  -.-''

Final  countdown  for espiyeemmm really  make  me stress  sampai  rasa  nak  stop  kan  jarum  semua  jam.hempuk  jam  ke  lantai  sebab  tak  nak  masa  berlalu.  kalau  boleh  tak  nak  hari  esok  muncul . impossible right. yeahh stop dreaming  aisyah :'(


Rasa  macam  jatung hati  limpa  hempedu  semua  bagai  dihiris  dengan  pisau  kek, bila  ayah  announced  yang  ayah  kena  pergi  Jerman  . Tssk tssk. Masa  ecah  spm  pulak  tu. sedeh  tahu  bila  ayah  tak  da nanti. Ayah  selalu  ambil  berat  pasal  my  life. sanggup  ambik  cuti  masa  exam  pmr  dulu, khononnya  nak  bagi  semangat. yeahhh.. it was  really  worked.

 i  love  u   ayah. tu pun  kalau  ayah  baca  blog  huduh  kak  long  ni . hikhik.

* unfortunate  day, baju  sekolah  dah  macam  napkin  baby  aku  tengok.  makan  je   mesti  ada  je   makanan  tumpah  or  terkena  baju  waa. hari ni, kuah nasi  lemak mak cik kantin menempek  kat  lengan  baju. then  sauce bbq  pizza  sesuka  hati  je  melekat  kat  tudung and  baju. aduiii, comot  habis . baby  pun  makan  sopan    santun. mercikkkk.


mr google  yg  baik hati
" Hey  aisyah az, look  at  me  and  learn  how  to  eat?" , said a baby  with  spaghetti  on  his head.
ahaks =p

4 comments:

  1. manusia memang tak leh lari dr kenyataan... face the day and everything will be alrite... gud luck untuk spm ye dik.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. macehhh kak lieya. insyaAllah aisyah akan guna nasihat akan tiap masa :)

      Delete
  2. jaohnye ayh merantau ye..hukhuk..
    xikot sekali ke aisyah? huu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa.. kalau bukan sebab spm mmg nak ikot dahh. sobsob. T_T

      Delete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~