6 Feb 2014

jobless

Assalamualaikum

Nur  Aisyah Az merupakan penganggur  terhormat yang baru sahaja  berapa bulan  mengangkat  kaki  meninggalkan  alam persekolahan. dia kini hanya  menghabiskan  sisa-sisa kehidupan  di rumah  dengan  menjadi  peternak  anggur  dan usahawan  anggur merah  jambu yang berjaya  gemilang  terbilang dan bergemerlapan. aikkk.

baguslah  kalau  korang tak percaya, sebab semua  tu  hanyalah dusta. ecah jadi  usahawan ? hehe. memang  tidak lah. usahawan  jual  cekodok panas lagi lah tak. usahawan tahik mata maybe?=p

didedahkan muka  sebenar  aisyah  az 2014. menternak  jerawat  yang  semakin  subur -.-''
sobsob
*kesat air mata  kat kain batik mak 



Kini, aku  setia  menunggu keputusan SPM 2013. sambil  memampatkan lemak dalam badan.Mr.frisbee pulak busy  lately so lagilah  ecah boring tak ketahuan hala. hanya membuncitkan perut tercinta dengan penuh kasih sayang.

hee. sekian harap maklum. 

salam sayang,
ecah cikebom cikebom

23 comments:

  1. Ouhh..ni sebaya qila la ni...xpe2.. Rehat puas2.. Haha...xlama lg result nk klua kan?gudluck dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. a'ah sebaya ngn cik qila . thanks for d advise .^_^

      Delete
  2. hahaha..mun dulu pun duduk saje je kat rumah time tunggu result..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. bosan kann ? nak tnggu result bukan kemain lama.

      Delete
  3. kita dulu pun usahawan taik mata dulu tapi sekarang dah jadi babysitter tak bertauliah. turun pangkatkah begitu?? usahawan -> babysitter? :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la kira usahawan menjaga anak-anak terbaik di Malaysia. bedal je lah. muehehe .

      Delete
  4. hahaha. ee suri rumah sepenuh masa sekarang. result bila keluar entah. tak sabar dah ni =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. ee xkawin lagi, so xley jadi suri rumah. tukar jadi bibik sepenoh masa.
      semangat ee tgu result . ^^ msti target straight ni. goodluck dear

      Delete
  5. Ecah sebaya dengan adik akak, apa pun moga ecah dapat keputusan spm yang cemerlang :)

    ReplyDelete
  6. Cikebom cikebom cha!!!
    hihihik.
    Takpe, ternak lah lemak tu jgn lupa doakan qila sekali hikhik xD
    Cant wait!!! Nnt nak jumpa cha yayyyy <33333

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. sama-samalah kita doakan yang terbaik for our future.
      haha. one day kita jumpa bila ecah dah halau semua jerawat berambos.

      Delete
  7. Replies
    1. wait.. pretty?. tang mana ni. haha.
      jerawat bersepah qila oi

      Delete
  8. haha..penternak ea? klu berjaya kire ok la tu..huhu..
    comey ecah ni..mcm bdk tecit qila kat ats tu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. akak nk jadi penternak sekali daak?
      hehe. thanks bride to be =)

      Delete
  9. Hahaha ternak jerawat ke apa ke comels je kita tengok hehe :p Eh eh, nanti nak tengok sikit rupa anggur merah jambu tuu hahaha

    ReplyDelete
  10. ok lah tu ecah...dah tumbuh subur meranum jerwat tu...boleh petik dan di tuah dah tu..hahahaa

    ReplyDelete
  11. salam ecah.. =)

    pe khabar 'ushawan' muda kita ni...?peniagaan makin maju x?haha ;p
    lau xde nak cri koje p.time tu leh la rngankan tulang tolong parents kat umah kann..ok la tu..
    smbil tu tolng hbiskan boras mak kat umah jgk..hehehehe ^o^

    ReplyDelete
  12. I don't see any pimples o.O
    But yeah enjoy you tanam anggur time haha

    ReplyDelete
  13. next month nak keluar result dah kan :)

    ReplyDelete
  14. Enjoy your holiday!

    I know how it feels. I stayed at home for 6 months after SPM.

    ReplyDelete
  15. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~