19 Jan 2016

cerita 3 pagi ecah

Ecah  ditemani  beberapa  ekor nyamuk sekarang. Sedang  tabah  download  movie.hikhik

                                                       ❤ ❤ 
Ecah tak  pernah  stay  up  sampai  pukul  3  pagi , selalunya   ecah  akan  tidur  awal  dalam  pukul 11 malam  lepas  tu  bangun  pukul 4  pagi  untuk study, melantak  atau  baru nak solat  isyak ( ni kes ecah ngada  tidur  awal  sangat)  pukul  8  malam dah tidur  mati.


Lepas  ecah  masuk  Semester  2  kat  Matriks dholu, aktiviti  tu dah  lenyap  dimamah  charlie. ecah  dah start  tidur  pukul 1-3 pagi. Ikot  mood  mata  la  sebab  mata  ecah  ni  mengada sikit. Sebabnya  ecah  dah ada  kawan  untuk  sembang. kawan  baru  wuuu

ecah  gelarkan dia Ali. suka hati  le* Ali ni  baik  sangat  dan  dia  kelakar  kekadang. kiteorang  banyak sembang  pasal  diri masing-masing, dah  nama  pun  kawan baru khonn. ecah  senang  dengan dia  sebab dia layan   je  repekkan  bodoh  dari  iols. tup tup  sedar  dah  pukul 3  pagi. Baru kami pakat kalut  nak  tidur  dah  kelas  mula  pukul  8 pagi.


rutin  ni  berterusan  sampai  lah  study  week final exam. Namun, weols  tak  pernah  say  hi  toward each other kalau  jumpa  time  beratur  panjang  beli  dutch lady, time  bertolak  masuk  LH. never! medium hanyalah  wassap sahaja. no OTP, no wechat (saya  bukan budak wechat). i'm glad we were friends. Ali orang pertama  ecah  cari  kalau  ada  masalah  sebab  dia  selalu  ada solution  even  tak  membantu sometime.

Ali  bijak. Ali  baik. Ali  suka  merepek. Ali  budak 4 leper.

Namun  sekarang  kami  dah  tak  macam  dulu. Masing-masing  busy  mengejar ilmu  dunia dan  akhirat. sobsob. ecah  sekarang  kerap  tumbuk  teddy  bear  demi  mengisi  masa  lapang  sebelum tidur.

sekian  cerita  hambar-bengong  dari  ecah  az. i'm such  a clingy person. overly  attach -.-'' 

thank  you Ali  for  the great  memories. Pray  all the best  for  you, sahabat


  lukisan  senget  benget di atas  saya mengaku  saya  lukis.




3 comments:

  1. awwww rindu dia letttew :pppppp
    hihihihi

    ReplyDelete
  2. samaaaaaa ;-; kenkadang pukul 12 masuk tidur *konon* pukul 1/2 baru lelap sobs

    ReplyDelete
  3. ali? hahaha sama lah ecah,kite pun bkn budak wechat :P haha

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~