18 Jan 2016

Meet and Greet Azrel Ismail ❤

Assalamualaikum uols


Ini  entri  basi  ye,uwek uwek. enkorang  kena  tahu event  ni  berlangsung  semasa  ecah  sibuk tatahuan  hala  demi  final  exam.


First  time  woah  ecah  dapat  join  meet and  greet celebrity. Taraa  dapat  pulak join event dengan Azrel Ismail, maka  seketul  makhluk  bernama  aisyah  azizon  sangat  eksaited  tahap kamehameha.
Ecah  mula  tahu  kewujudan mamat  macho kacak  tampan  dan  agak  kiut  ini  pun  masa  layan Syurga  Nur, Dalam  hati , " Not bad  jugak lah  dia  ni"  masih  setia  pada  Aaron  aziz so  tak boleh puji lelebih,


Kemain  aku  senyum  sampai  ke kening  disaat  menaip  entri  ni. Asalnya  dah rancang  dengan  kak Sally pasal  transport, so  lepas  tu  berjaya  paksa  Qila join  sekali  *muka  jahat*. Lepas  Qila cakap bapak  dia  kasi  join  terus  aku  lompat  sampai  ke bintang,  Hujan  lebat  kemain  masa  otw  pi  ke Kota  Damansara. Thank  You  Kak Anil  sebab  beri  kami ,dua  gadis sopan santun  ini  tumpang. kalau  takk, basah  lencun  aku  jumpa  Azrel.


 Ecah  dan  Peter & Mawar. Sumpah  lah  restaurant ni  lawa  sangat. Kenapa  cantik  sangat  semua  deco  dalam  dia. huhu 


Memperkenalkan  pelakon  femes,  Ecah  Jolie  dan  Azrel  Ismail. Nantikan  movie  kami pada tahun 2096.huehue  senyum  pun herot  berot  ecah haaa  sebab  nebes  sangat.


bersama  pelakon  extra  yang lain. hahaha. Nah  ecah  rasa  secoet  je  duduk  among  famous bloggers. Kak  Farah,Kak  Anil, Mama Darwish , Kak  Sally  dan  Qila. Thank you Kak  Dibee for the lovely  picture

 with  owner  Peter & Mawar
                           Dia  sibuk  edit gambar  nak  upload  ke instagram  lah tew. ahaks
                           

Dress code  untuk  event  hari tu - orange  and denim. Namun, aku  degil  pakai dress putih  with  salmon  shawl. haaa hambik  kau. ecah  kena  denda untuk  main game,  tapi  denda  ni  best  sebab  dapat hadiah baik  punya. agagagaga.

Makan  Time


Tengok  my  face  dah  tahu  walaweh  happynya  budak  innocent  itu  dapat  makan  semeja  with Azrel. Thank  you  sebab  sudi  makan with us (media). Lucky  Qila  dapat  makan  depan  dia hohoho aku  syak  QILA  TAK  KUNYAH  MAKANAN  DIA,  DIA  TELAN  TERUS.









Wallahi  the  foods  sedap  sangat.i ingat  satu, grilled chicken Marsala. i can't remember  the names, short memory  problem. but  you  should  come  here  to  taste  their  most marvelous meals.


 last  jumpa  minah  comel  nak  mampus  ni  masa  hari  dapat  result  spm.dua  tahun  dah  oi  ecah  tak  jumpa dia, i love  you. you know it right hahahaha my 1st blogger friend

 Thank  you  nadia. teman  budak  kecik  ni . 


 Azrel, semoga you  success  in your career. Dia  baik  and  peramah  sangat, kalau  dia  gelak  boleh  buat  orang  lain  gelak  sekali  tahu. Mak  ingat  he is  Remy Ishak  sebab  dia  sekacak  hero  malaya  tu.  Thank  you  for  everything . Memang  tidur  pun senyum  je lah lepas jumpa tu.

Thank you  kepada  semua  bloggers. it's an honor for me  to  meet you gais  again. rindu aih  .
Balik  dengan  encik  riduan, thank you hoi.

pandang  mana  tu bang, hahaha such  a nice day❤ 


5 comments:

  1. betul punya lama masa nak ambik update oiii...hahahaha...anyway, nice to meet you again sister!

    ReplyDelete
  2. rasa nak saman ecah sebab upload banyak sangat gambar makanan TT__TT

    ReplyDelete
  3. waaaaaaa jealousssssssss -___________- suka ye nak buat kite ni jealoussssssss :P

    ReplyDelete
  4. Heyyyy :(
    QILA KUNYAH OK BTW! Kunyah sikit lah hiks.
    Miss u oledi and more ;(

    Till we meet again pretty gal <3 hugs!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. Seronoknyaa la ya Ecah. Dapat makan best, dapat jumpa other bloggers :D

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~