10 Apr 2013

letih dan bengang

Assalamualaikum  semua  yang  tiut  miut ,

Ecah  tak  pernah  rasa  tertekan  macam  ni , arhhh .. kalau  hulk  maybe  dah  bertukar  jadi  hijau  pokok  pisang.eh yeke? bantai  je la .tapi. ecah  cuma  boleh    sumbat  kuih  raya  tahun  lepas punya dalam  mulut  demi  menahan  tekanan  tahap  papentah. Namun,  pressure  semakin  berkurang  bila  tengok  parody  Shae-Sayang . Good job -.-

Apa  buat  ecah  letih  dan  kepenatan, kehausan ,  kepeningan  dan  ketiduran (macam  pelik  je):
  1. Hari  ni  ada  presentation  PPDa (dah  lepas )
  2. ada  test  english  (lepas -.-'' tanpa  rela )
  3. Cikgu  buat  test  bm  secara  terkejut   sampai  melatah  ecah  nak  menjawab
  4. tertengok  video  kes buli  yang  tengah  tersebar  di  setiap  4penjuru  Malaysia (menyirap  darah  guwa)

esok kan.. kan  ecah  ada  test  math  pulokk. Ecah  tak lah  hebat  mana  pung   tapi  boleh  lah  setakat  picit-picit  kalkulator  30 hinggit  tu . Doakan ecah  berjaya  tau !

2 comments:

  1. salam ecah =)

    ade test math ri ni? xmo pening2 ye..stdy je..
    InsyaAllah..ok je tu..gud luck ok ^_^

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaye lah ye dik..jgn stress sangat.Cool je :P

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~