11 Apr 2013

Talam dua muka

Assalamualaikum  muslimin  dan muslimat   sekalian ,

ecah  tak  nak  pung  cerita  pasal  resipi  turun  temurun  kuih  seri  muka  mak  terchenta  .bukan  tau . so.. kepada  auntie  yang  mungkin   terbukak  page  ecah  sebab  nak  cari  resipi  tu, shorryyy ye tiada  seri  muka bermuka-muka  kat  cini =) tapi  seri  ecah  ada  lah. bhaha

Sambung  balik . Ecah  langsung  tak  boleh  paham kalau  ada  hamba  Allah  yang  suka  berpura-pura  tak kena  tempat . Rasa  macam  nak  tempeleng  dengan  kawah  gulai  hak  milik kekal  tok  ecah . Serunokkah  menipu  semua  orang  padahal  ecah  tahu muslihat   dia  yang  entahpapejer. Budak  kecik  lagi  daebak  tau  berpura-pura  comel  nak  asam  boi  seketul ,compared  to u.

Kepada  korang  yang  hidup  dalam  kepuraan, pada  pendapat  ecah  lah kann, ecah  rasa  better  kamu  berterus  terang  dengan  orang  lain.  Maybe  anda  yang  comel  lagi   hensem  tak  sedar  yang  sebenarnya  kalian  sudah  terkantoi dan  buat   orang  ramai  rasa  menyirap  tengok  kalian .
"Stop  hidup  dalam  fantasy  , back  to reality "



P/s : Manusia  sanggup  menipu  demi  kebahagiaan  di dunia .

1 comment:

  1. Alahai...ingatkan ecah nak tunjuk resepi talam bermuka-muka tadi..hahahahah
    sabo ye dik...1 hari nanti akan terungkai jugak isi talam bermuka-muka tu :)

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~