13 Apr 2013

Gembira tak ketahuan hala

Assalamualaikum ^^

Kalau  korang  perasan  makin  kerap  pulak  ecah  menghapdet  belog . Kalau  berilmiah  takpe  jugak, ni  tidak  semua    entry  banyak  merepek  dan  kerapuan semata-mata. Kali  ini  pulak, ecah  nak  sebarkan  pasal  kegembira-an  ecah semalam.


Ecah  happy  tau  sebab  semalam  ecah  menang  tempat  ketiga  pertandingan  esei .(ecah  boldkan  bagi  korang  nampak) kehkeh. Rasa  macam  nak  nangis   atas  pentas  tahu. ngada  sangat  aku  ni -..- .  Walaupun  hadiah  tak  segempak  menang  kontes  Jamu  Mak  Dara . Tapi. Boleh lah  nak  menampung  kehidupan dahku  untuk  sehari . Muehahaha .


Tu  baru  happy  tahap  permulaan, alah  macam  panaskan  kuali  nak  goreng  pisang. Hati  ecah   bagai  nak  terkeluar  bila  dapat  celebrate  birthday  kawan  tercinta, Liena   dekat  McD . Walaupun   hujan   dengki  tak  nak  berhenti, kami  gagahkan  diri  sampai  ke  McD  even kitaorang  ada  tusyen  time  tu. Perut   chumel  weols  dah  mengalunkan  lagu-lagu  genre  rock  sebab  tak  makan  sehari  suntuk.(foine,  tipu  sikit-sikit)  Sampai  buncit  kami  melantak   walaupun  tahu  tu  makanan  israel . tak  mau  buat  dah -_-


Kegembiraan  semakin  kemucak  bila  nampak  "dia" . hoho.  "sudah  sudah  lah  ecah, nak  SPM dah.." Haaaku  peduli  ape =p . Admire  someone  tak  salahkan ? betul  tak ^^  Biarlah  kekal  as  my  admire . booooo  ecah . hikhik

Terima  kasih sudi  baca . nah  seketul  untuk  sorang  satu . .


1 comment:

  1. salam =)

    wahh congrate ecah..! ^_^ pndainyer dier mengarang esei ea..lepas ni usaha keras lgi..bole dpt 1st place pulak! ^,^

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~