1 Jan 2014

Welcome babe ! 2014 !! oh yeah

Assalamualaikum,

duaribuempatbelas hai hai =) greet dengan sopan santun.

2013 tahun yang best, 2012 pun sama , 2011 paling best . 1996 tahun aku beranak. hurm, aku merepek  di awal intro. bhahaha

2014, harap  jadi tahun yang  daebak. harap harap lah.harap okey. tahun yang bakal menguji degupan jantung   aku  dengan macam-macam. dengan keluar result SPM, duit  pun takda hoi , tolong buatkan kerja rumah adik lagi. arhh, xsuke haihh T_T sobsob.

so here i paste  my neverending list. for 2014 =)
Taraaaa



Semoga Allah permudahkan segalanya. Tak salah  kalau kita berazam bukan untuk satu tahun je, but for the rest of our life.

untuk belog yang hodoh  tapi kiut ni,
  • ecah  akan ziarah  belog bloggers lain. sekerap yang boleh ^_^
  • renovate segala cacat cela belog ecahwacha
  • akan hapdet  banyak-banyak. sampai terjojol bijik mata korang nak baca. muehehe
ecah masih baru dalam dunia belog ni. padahal dah 2tahun -.- tapi masih jahil pasal blog semua. hope bloggers sekalian yang hebat boleh tegur tang mana salah nohh.


                                       saya mengaku lukisan huduh ntah pape ni, saya lukis. tssk tssk

throwback, aku menyambut  happy new year di atas katil gebu,empuk , kenyal dan enak. ehhh.  actually aku tak minat tengok bunga api bagai. suka duduk rumah, menikmati mimpi indah. so for my future husband, saya tak suka keluar memalam. harap maklum. hikhik

So my dear readers, Happy New Year. May uols  will get a lil joy and  have a great  memories in 2014. love u guys . muahh muahh.

dipersembahakan ecah twinkle-twinkle _

12 comments:

  1. Wahh cantikgila cha lukis dkt buku tu <3333
    Huhuhu tu mesti diary kan hahahahahah :D

    Happy new year cha!!! <333333
    Huhuhuhuh twiinkle twinkle!!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. acecehh.. perli ke ikhlas puji ni. thanks qiela ya. diary? xda lah. belog busyuk ni la, diary aisyah.

      Delete
  2. lukisan yang sangat comel !! pandainya lukis... hope semua yang awak wish akan dikabulkan Allah.. :) salam perkenalan yaa.. blogwalking here sambil follow sekali :)

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru jugak cantek!bagus2 tak suka keluar malam,duk rumah tido lagi best..haha :p

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru :) nice blog

    ReplyDelete
  5. okey jeles. tulisan cantik kemain. happy new year sayang! ^^

    ReplyDelete
  6. salam ecah comei... ^_^

    comeinyer wat list cenggitu ye...hehe
    moga tlaksana dan dpt yg d inginkan ye.. ^_^

    ReplyDelete
  7. Ececeh, comel tu lukisan dekat buku! :D Moga tercapai segala azam ya! Selamat tahun baru... :)

    ReplyDelete
  8. happy new year dik...happy blogging jgk :)

    ReplyDelete
  9. salam tahun baru jugak walaupun lambat wish..heee

    ReplyDelete
  10. same lah kite ecah...cik pon dok umah je dan tido...btw...selamat tahun baru..walaupon dah bape hari berlalu..masih tahun baru jugak pon kan..

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~