10 Dec 2013

My Tangle

Assalamualaikum :)

This is just a short entry ,about my problem.just wanna to share it with u guys .aceceh ,speaking pulok =p


Masalah ni membelengu  kotak  fikiran  daku, about  my SPM result. arhhhhhhh . *jerit  atas Gunung Alps .my cousin  tanya  tak  mintak biasiswa ke  sambil  dia  sibuk  melayan  rm.WHAT ! biasiswa? layak kah aku , what i mean is result  yang aku  dapat  nanti  melayakkan aku  untuk dapat biasiswa kah. soalan  tu  menggangu  benak  fikiran  aku  sejak 10jam35minit lalu.


i'm not  the top student ,even  aku pun  bukannya  pelajar  harapan sekolah . Hanya Kepada-Nya  aku  memohon  kekuatan dan cuma  bertawakal  kepada Allah yang Maha  Esa. ermm ,aku dah berusaha  sehabis mungkin *ye ke but usaha aku maybe tak setekun, segigih dan segagah pelajar lain .


Aku  tak  target  tinggi pun untuk  result, aku  tahu  keupayaan  daku  dan   setelah  apa  yang  aku jawab  sepanjang  Spm. Hanya  kepada  Allah  untuk  memohon  dipermudahkan  segalanya . i feel  really down . rasa  nak menyorok  dalam almari  selama sepulohhari.

Sorry entry ni agak mengarut, but  this is the big crisis bagi ecah . tssk tskk

itu saya , aisyah  az ! 

14 comments:

  1. Tudia! Nampak sangat bertapa merendah dirinye akak! Hee, Anyway, mimi doakan yang terbaik untuk akak. Mimi pun ada abang yang baru habis spm.. Hee, enjoy la dulu dah abis spm :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhik. mana ada mrndah diri. akak just mluahkan prasaan yg tbuku di kalbu. thanks mimi. xoxo =)

      Delete
  2. Takpe, masa ini akak byk2kanlah berdoa. Biasiswa itu try je, dapat ke tak blkg cerita ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee. thanks aisyah azizul *nk jugak sbut nama pnuh. dh nma kita sama kan* macehhhh ^^

      Delete
  3. failure doesnt mean u should give up. it means u should try harder bebeh!! :) good luck untuk result. akak doa kan result awak cantik macam awak ye ^^ haa doa kan result akak jugak. huhu seram sejuk dah ni. result untul last semester sebelum internship :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah akak. thanks for the advise. love akak sgt2 ^^ hee. ecah doakan yg tbaikk untuk akak. =)

      Delete
  4. Chaaaaa sama ;(
    Qila pon tgh sedih sbb spm lah. Haih. Jom solat hajat at least once a day jom? :D Ada lagi 3 bulan okkkk. Inshaallah boleh punya :> Nothing impossible ~~ <3

    Btw cha ambik apa eh? Hhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaannn.. sama2 lah kita menangisi segala duka dan lara bersama. aikk. -..-'' thanks qilaa . xoxo =)

      Delete
  5. banyak2 berdoa ye akak.... saya doakan akak dapat result yang bagus.... amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolo.. so sweet dear. thanks fatanah. awk pun, smga berbahagia di sek bru. ^^

      Delete
    2. welkam! :) hehe,thanks akak... amin... :D

      Delete
  6. banyakkan berdoa . tau tau ? :D gedlak !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hukhuk. thanks sgt . ecah ingat slalu pesan tu . ^^

      Delete
  7. semoga dapat result yg membanggakan.. hee tahun depan turn scha pulak!

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~