5 May 2015

Photoshoot B1T8

B1T8 ni merupakan  kumpulan Kpop yang masih baru, junior kepada B1A4 yang sangat femes di Korea Selatan.Kumpulan baru ini diterajui oleh aisyah az  kerana dia seorang yang berdarah jenis B. lepas tu kann... kumpulan ni tak wujud pun.*tipu sikit-sikit boleh la

Actually B1T8 was my class untuk sepulohbulan masa kat matriks dulu.B(biology) refer to modul 3 ,padahal aku tak nampak related B dengan 3 pun.T8 pula refer dekat tutoran number 8.Walawei, aku dah la suka gila no.8 lepas tu dapat kelas kelapan.Onggg sangat ^_^


Lepas habis last paper  iaitu paper 1 Biology.My classmates and I  turun padang untuk photoshoot.Takdalah photoshoot gah macam Dewi Remaja sangat. Cuma untuk kenangan kami. Jadilah kan daripada takda langsung. credt to dslr nana yang buat muka aku flawless habis. auuww_


Petang isnin tu hujan lebat kemain, nasib kami order sate awal awal so sementara tunggu hujan berhenti. kami mengkedarah dengan lahapnya.






aku tak sempat nak kalih muka sebab sate dia  wallahi sedap sangat. hujan turun rintik-rintik dah masa ni.



because kami ada pemain gitar terbaik dekat kmpk, Ariff. Cool kemahen aku rasa, sambil makan ada orang nyanyi. dah la free. muehehe ;p

Sesi bergambar mula bila hujan berhenti. Kami sayang dslr nana, takmau bagi kena hujan. kang dia mintak ganti rugi tak ke haru biru  nak bayar.My classmates are typical selfie people, so nak ajak bergambar memang senang. tak ajak pun dorang gagah berlari nak masuk gambar sekali. hoho

 

yass.. Raja jadi pemeriksa hujan pada hari tersebut.sebab kami sayang dslr nana... hujan no camera 




the tripod kami pinjam Sir Am punya (lecturer sc comp). Thank u sir ^_^






  


kalau suruh buat muka annoying gila, aku lah champion dia. Gambar ni menceritakan perangai masing masing.Ada yang poyo , garang, nakal (yang depan sekali ni), happy-go-lucky, comel (aku) hahaha 


Jangan terkejut  bila hampa masuk matriks, kelas ada sorang lelaki saje.12 lagi perempuan. sebab kadar peratusan lelaki memang sikit. conclusion, spesis depa ni makin pupus. #bringtheboysout.My class ada empat ketul jejaka je. Semua baik-baik (khononnyaa -_-)


Setiap kelas akan split. ada B1T8a and B1T8b. so i was in B1T8b !! muka ntahpape haruslah aku. hai korang, tak rindu aku ke?

       ---♥ ♥---
kami berasal dari negeri lain-lain.Semua ada, mula dari Kelantan sampai ke Perlis.Dekat sini lah aku belajar macam macam bahasa. mostly ,kelatan lah because dalam kelas aku bersepah mek mek kelantanese. Well B1T8  ni penyeri my life as matrician,tanpa kalian, aisyah az mungkin tak boleh survive sampai ketitisan terakhiir. Thank  you gais *lap hingus


6 comments:

  1. sikitnya lelaki ade 4 org je :o haha comel2 classmate akak

    ReplyDelete
  2. Seronoknya dapat bergambar macam ni. Dah lama tak tangkap gambar macam ni.

    ReplyDelete
  3. Woahh, saya tengok budak2 matriks semua dh rindu zmn matriks

    ReplyDelete
  4. bestnya!!! terus rndu zaman persekolahan

    ReplyDelete
  5. kerat tu je ke lelakinya? nanti mesti rindu the moments... hoho

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~