1 May 2015

Sudah tiba waktunya

Assalamualaikum ,

kalau jawab sayang ;')

Aisyah rasa kan ... dah tiba masanya untuk aisyah tutup blog ni. hmmm terkejut dok??

kau dah kenapa aisyah ? -_-

me just kidding okay. aisyah rasa dah tiba saat dan detiknya untuk aisyah start active blogging balik after one year aisyah on off je blog ni. hampeh punya blogger *geletek diri sendiri.


from now , aisyah akan mula hapdet sampai korang muak dan muntah bertubi tubi tengok lambakan entries. hehe. Actually kan i cannot sleep lately . i wish goodnight to people awal gila and then bila dah  mendarat atas katil yang sememangnya ada power of  "tidur mati" , aku still tak boleh nak tidur.


before this, at this time i used to chitchat with someone. but he has changed :( so taraaa, aku ganti dengan aktiviti baru iaitu  baca balik entry lama lama. bapak arh aku rasa macam aku makin meningkat dewasa. ayat masa form 4 dulu sumpah rasa macam nak lenyek diri sendiri dengan basikal.Karang ayat macam budak budak tak matang, macam kurang sel otak berhubung. muehehehe

tapi

sekarang aku mungkin akan ubah style penulisan aku sejajar dengan umur aku yang bakal masuk angka "one nine" . lagi 17 hari mehh , jangan lupa wish birthday tau. hihi  >_<

tu je lah kot untuk pagi jumaat ni. selamat tidur wahai penghuni bumi.

byebye <3


3 comments:

  1. Can't wait to read your endless entries after this ^_^

    ReplyDelete
  2. happy blogging ecah. sepi dunia blogging ini tanpamu.. acewaahhhhh. heheeh

    ReplyDelete
  3. huu welcome back! pelik jugak mana kembar nama ni tak update update ni.

    klu sudi joinlah giveaway saya, ehehe. syarat mudah je yop

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~