17 Feb 2016

Apa kejadah lah

Assalamualaikum

Hari  ni  lepas  bangun  tidur, tengok  cermin  terus  ecah  mengucap  panjang sampai  telekup  muka  tak  dapat   terima  hakikat  bahawasanya  ecah  berubah  menjadi panda  dalam  masa satu  malam.huhu




ni  kes  ecah  tak  boleh  tidur semalaman T_T mata  terus  bengkak  dan  hitam  macam  bontot kuali. Gigih  ecah  nyanyi  lullaby  dekat  diri  sendiri, siap  bilang  kambing  biri-biri  pelbagai  warna  melompat terkinja kinja  depan  mata  tapi  apakan  daya, mata  ini  ketegaq  nak  mampus.

Pukul  1, ecah  masih  lagha  scroll twitter sampai  air mata  mercik keluar tanda  mengantuk  sudah  tiba. ecah  golek  kiri, golek  kanan  masih  mata  takmau  katup.

Pukul  2, sambung  wassap  dengan  nadia  lepas  tu  line  macam  haremm  mintak  maki dan kaki  ecah.  Lepas  balun  si  Line  ecah  letak  selow selow  phone  kat  tepi  bantal. ecah  pergi  bancuh  air  milo  pukul  3 pagi. Hambek. LEBIH  BERTENAGA  DENGAN  MILO 3-IN-1 , LEBIH SEHAT  , LEBIH  AKTIF.


Meraba  cari  buku  kononnya  nak  baca, tapi  buku  tu  best  gila  pulak  makanya aktiviti  ini  berterusan  sampai  pukul  4 pagi. At the  same  time, i'm having  sore throat yang  agak  perit  untuk  diceritakan. hahaha  berapa  gelas air  nta  cah  telan semalam, end up ulang  alik  ke toilet  je -__- dah  lah  angin  bergoncang  bagai  mahu  berperang. SeJuk  AnGaT  tAWu x AwucK.


Mungkin  sebab  ecah  susah  hati  tunggu  result,  duit  si ehem  bagi  hilang, sakit  tekak lagi. haihh. Harapnya  malam  ni  mata  ecah  boleh  bertenang  walaupun  hati  bagai  mahu  pecah. ewahh


entri  hambar  ini  nukilan  budak  panda  yang  cintakan  haiwan. tahu  cerita  ecah  ni  macam  ntahpapelikemajalahmangga

p/s: your good night  wish  really  makes me smiling ear to ear.

sumber gambar: google le le

12 comments:

  1. setengah orang memang cepat jadi panda. mcm ain. so hri2 kena tidur cukup kalau tak haaaaaaa tggu la esok tu. haih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ecah tak paham dengan diri sendiri -_- tidur awal or tidur lambat, sama je muka

      Delete
  2. Saya ni lain pulak cite dia, letak kepala je terus tido. Haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. i wish i was like you. huaaa nak macam ni

      Delete
  3. benda yg paling seksa bila kita ni tgh mengantuk yg amat, tapi mata ni takmo tutup2 T__T

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. haruslah rahsian hahahahha tak penting pun tapi duit tu penting meh

      Delete
  5. kalau sy pulak siang hari rasa mengantuk tapi malam tak dapat pulak nak tido. ntah pelik je rasanya hahaha especially skrg ni dok menganggur kat rumah lagilah "aktiviti malam" berlarutan haha

    ReplyDelete
  6. Scya sebelum ni selalu jugak macam ni
    bila dah start kerja memang balik pantang letak kepala lah crita dia

    ReplyDelete
  7. samalah.. pagi ni saya bngun tgk mata pun jadi panda jgk... Bajet semalaman tak leh tidur nak study tapi hampeh.. hihihih... layan perasaanlah sorang2.. hihihihh...

    ReplyDelete
  8. buku selalu nya ubat terbaik untuk tidur...

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~