21 Feb 2016

sibuk sana sibuk sini

Assalamualaikum^^


Siapa  pernah  rasa  sibuk  sampai  tak  tahu  nak  mula  celah  mana  dulu? yeay  maka  ecah az salah seorang  yang  tengah  gelabah.

Lusa ecah  dah  mula  semester 2, walaweh  ecah  tak  sempat  nak  bermanja peluk  cium  katil. Kenapa kenapa  cuba  pisahkan  ecah  dengan  katil  yang  memiliki  badan  sasa  empuk  gebu, sekali  baring  mesti  melekat.Ekceli  ecah ada banyak  lagi  benda  nak  buat  dengan  famili kechentaan  hati ni.
 'Ngadanya  ecah ni. tumbok kang!'

tadi  sempat  lah  buat  check list  sebelum  ecah berambus  balik  ke  Bangi.

1) Basuh   sneakers , selipar  jamban dan  segala  spesis  kasut  milik  ecah - checked

2) siapkan  journal 2016 , sumpah  hancur -_-  kenapa  huduh  jadinya - esok  baru  nak buat

3) balut  hadiah  for  someone - esok  pagilah  setakat  nak  balut je *tenyeh  hidung

4) dengar  semua  lagu  IU, Taeyon dan  BTS !! YEAYYYYYYYYYY  -checked

5) kad  matriks  dan  kad kolej  simpan ketat dalam  purse -checked

6) melantak  sampai  buncit masakan  emak -checked

7)  kemas  sang  bilik, tinggalkan  bilik  dalam keadaan  kemas  dan  pasrah - sedihnya T_T


For those  yang  pulang ke pusat  pengajian  masing-masing, ecah ucapkan  selamat berambus lah kau  dari  rumah  dan  mulakan  sem baru  ni  dengan  niat  yang  baik  dan kudus. NIAT TAU!

pesanan ikhlas  dari  ecah  yang memiliki  hati kudus ini. ahaks

Terima  Kasih  sudi baca

Good  Night  lah ye.


8 comments:

  1. All the best for your new semester :)

    ReplyDelete
  2. bts? hahaha tak sangka ecah minat jugak dgn bts. goodluck! teringin gak nak tgk journal ecah. >.<

    ReplyDelete
  3. Hazy dah ada kat kolej ni ha. omg sedihnya walaupun rumah sekangkang kera je >.<

    ReplyDelete
  4. dengar semua lagu IU, Taeyon dan BTS???
    amboi kau kemainnn yeee haha.
    chaaa, jgn tinggal blog pls.
    till we meet again, hugs <33

    ReplyDelete
  5. hahaha.good luck :)
    makan puas puas air tangan mak, tetap tak puas kan !

    ReplyDelete
  6. All the best for your new semester baby sister! Jangan nak homesick sangat...sekeh nak? :)

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~