6 Feb 2016

Mimpi ngeri

Assalamualaikum ^_^


Semalam  kan, ecah  mimpi  benda  menakutkhon  sampai  berkerut  kerut  muka  ecah  bila  bangun  tidur. lebih  seram  dari  hantu  insidious. Mak  sampai  tolong  tegangkan  otot muka  ecah tau. Terus  rasa  sedih  cepat  cepat  lap  air  mata  dengan  kain  batik  mak.

well, bendaalah  tu tak lah mengerikan  sampai  boleh  terkencing  sambil  tidur. Mungkin  bagi  enkorang  benda  ni bagai celah gigi  siap ludah jauh jauh. tapi.  bagi  ecah  benda  ni  boleh  buat  ecah  nangis  patbelasharipatbelasmalam


ecah  mimpi  my  result  sem 1  keluar. And  the  result  macam ntahpapebolehkoyakteruk. Baru  sem  1  dah  gabra  macam  ni, belum  lagi  masa akad  nikah. hehehe okay  macam  takda kaitan. *Pang sedas  muka*

Harap harap  mimpi  tu  hanyalah mainan  sang  setan  durjana. Tak maulah  teriak  taktau hala  sebab benda  yang  tak  pasti. "Semoga  cik  Aisyah  Azizon  mendapat  keputusan  yang cemerlang. amin "

Korang  doakan  ecah  boleh tak.Supaya  dapat  dekan this sem. tolong lah. Kat  siapa  lagi  ecah  nak  mintak  tolong kan. hehe wink wink. hehehe.



p/s: orang  yang  berjaya adalah  orang  yang  tidak meninggalkan solat. tawakal!

heee goodbye goodnight ^^

sumber gambar: google le



8 comments:

  1. Moga Ecah mendapat keputusan cemerlang. Akak faham macam mana perasaan mimpin ngeri pasal result ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin. Thank you sis. Can you feel me :)

      Delete
  2. Semoga cik Aisyah Azizon mendapat keputusan yang cemerlang!!!!
    Inshaalllah aminnnn <3

    Hm qila tak pnh lg mimpi psl result. but i do get the frightening feeling.
    sakit jantung kut mcm terkejut gila.
    haih. inshaallah ecah! <3 :) i know u! hihi you'll pass with flying colors piwit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadang2 mimpi tu macam real.. sampai kita jadi takut & terfikir2..

      Delete
  3. inshaALLAH dapat keputusan yg cemerlang dan capai target ya.
    jangan sedih2 tau :)

    ReplyDelete
  4. In sha Allah Ecah... mimpi tu sebagai peringatan mestui study rajin2

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~