22 Feb 2016

Semester 2 : Semangat sangat ni



Assalamualaikum ^^

Walaupun jarak rumah  ecah  dengan  UKM  ibarat sekangkang  kera tapi  harus  diakui  yang  ecah  dah  mula  rindukan  rumah, masakkan emak dan encik tivi yang  sentiasa menarik. Kenapa  akal  kerap memikirkan  rumah  sedangkan  aku  cuba  menyingkirkan  bayangan flat  rumahku. Kenapa  otak  Kenapa??? *terlalu  emosionalkah. Baiklah

22/2/2016 bermulalah  hidup  ecah  sebagai  pelajar  tahun  satu sem 2, semangat  sangat  bangun  awal, tidur  tak  lena kejap  kejap  terjaga , pergi  toilet , tidur ayam  lepas  tu  main  talipon. Resah  masih  tak  hilang  sebab  konfius  nak  daftar  apa  untuk  sem baru ni. Kejap  subject tu clash, takut  tak boleh  bawak, pikirkan members  dalam  kursus then  fedup  terus  matikan sang lappy  sambil  lap  air  mata.

leceh  lah -_-

9:40 pagi
Ecah   adalah  manusia  paling  awal  masuk  dewan kuliah. Membara nau semangat  nak  focuz  dalam  kelas  environmental  bio.hehe. Bila  dah  duduk, baru  peghasan  hanya tiga  ketul  manusia  dalam  DKG, tetiba ... ain  buat   kalut  cakap  kelas  cancel. pulakdah  tapi  takpun. mereka  buat  lawak  hambar =p my first  class was  cool and  fun!!

Harap  semangat  ecah  ni  tidak  seperti  harapkan pagar, pagar makan  padi, k takda  kaitan. Hari ni ecah  ada  satu  kelas je, tapi penatnya  ya Tuhan. Mengantuk  sampai  nak terlentok  tunggu  bus ibu zain T_T penat  betul  tunggu  kalau  boleh  ecah  nak  baring  terus  tepi  jalan.
                                 
                                     
                                Biology for life *motif  gila  aku  kemam  mulut gitu 

p/s: doakan  ecah  dapat  dekan  this sem. 

p/s: sejak  kebelakangan ini  aku  rasa  lain  macam  lah >_<

Terima  kasih  sudi baca

8 comments:

  1. Amendaaaa la ecah oii...bertabah! hwaitingg! :)

    ReplyDelete
  2. baru tau owner blog ni student bio ukm. =D

    ReplyDelete
  3. In sha Allah Ecah... usaha tangga kejayaan

    ReplyDelete
  4. amin!!!! semoga dekan ehhh!! kita next semester bulan 3 ni..weeee

    ReplyDelete
  5. all the best untuk sem 2 ecah! gambatteee!

    ReplyDelete
  6. Jangan semangat time awal sem je tau! Hahhahaha. Good luck moga Ecah dapat dekan ameen! :D

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~