6 Mar 2014

i h a t e u. kebencian selamanya ! sobsob

Assalamualaikum,


Saya tak suka berdemdam,

saya baik ohh, tak shukee marah-marah *dah kenapa kau puji diri di awal intro

tapi .

kesabaranku dah sampai ke penghujungnya. arhh. si anon telah membuat hatiku membara siang dan malam.
akan aku bunuh apabila si anon dapat  aku tangkap.

akan aku tampaq bontotnya kuat-kuat. paapp! paap!
muncungnya aku cabut dengan rakus ,
akan aku buang  si anon ke dalam singki  lalu di bawa arus deras ke loji tahik.
ridsect aku sembur ke muka mu sampai puas hati.


yeah, i'm talking about Puan belang-belang .Mosquito betina  yang gatal, suka gigit kaki , tangan , muka  sememeh  gua. tension hoi ! bila kau nak berambus dari kamar tido aku. pleaselah nyah jauh-jauh.

Aku  tak suka tengok badan kau  menari-nari
depan aku, -.-''
sakit hati mendengar bunyi kepakan sayap kau . buzzzzz!
kasihanilah aku,
dah lah kurus, darah pun mungkin  cukup-cukup untuk aku,
nak derma darah pun tak boleh
tapi kau senang-senang curik darahku.
mercikkk arrhhh macam ni. T_T

p/s: buat baik dibalas jahat. kalau ada orang yang macam ni, call je bad nyamuk  !

42 comments:

  1. paling tak suka bila ada nyamuk berlegar2 dekat telinga sambil ngunggg~ ngunggg~
    hahaha..

    ReplyDelete
  2. hahaha ingatkan pasal apa lah tadi .rupanyaa pasal nyamukk hehe happ blowakingg :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dik...tak suka bila ada nyamuk tergigit tapak kaki...hehe..

    ReplyDelete
  4. nyamuk memang annoying to the max !

    ReplyDelete
  5. serious benci gila kaum diaorang. dah beberapa hari kejut kita dari tidur. bising merengek-rengek tepi telinga minta darah. -.-"

    ReplyDelete
  6. Ingatkan marah berapi-api untuk siapa, rupanya untuk cik nyamuk. Hikss.

    ReplyDelete
  7. yup, nyamuk mmng dh banyak gila skang ni :( haritu pun merah2 tangan sye kena gigit nyamuk

    ReplyDelete
  8. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  9. tak suka nyamuk.. habis gatal kulit digigitnya.. dah la bawa penyakit..

    ReplyDelete
  10. tak tenang nya kalau nak tido kalau nyamuk ni terbang2 dekat telinga..huhuu

    ReplyDelete
  11. tak suka nyamuk! tak suka nyamuk! hahaa :p

    ReplyDelete
  12. Alahai, comelnya Aisyah. Saya pun tak suka sangat dengan nyamuk. Alhamdulillah, kat sini, masa Fall dengan Winter takde nyamuk.

    ReplyDelete
  13. nyamuk kat rumah saya, ridsect ke, fumakilla ke, semuanya diorang berjaya survive, sobs sobs

    ReplyDelete
  14. bencik bencik bencik nyamuk*haha tetiba emo
    ecah comel sgt , cupcakes 2 nnti post utk ninaa ehh? haha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak macam mana ni. cupcake berjaya dihadam smpai ke perut chumel.. hehe
      nnti2 lah ecah hantoor ye. ahaks.

      Delete
  15. ni semua nyamuk betina ni. amboiii. gatai.

    ReplyDelete
  16. oh semua tak suka nyamuk.. so sape yg nak sayang nyamuk? sian nyamuk. haha tetibe

    ReplyDelete
  17. uhhh...semua org benci cik belang2 ni...hati2 skang ni denggi byk cases tau

    ReplyDelete
  18. Hahaha...kelakar entri ni.
    Puan Belang2 yang bernama Aedes sgt bahaya....peratusan denggi makin tinggi skrg ni...

    ReplyDelete
  19. wuwuuw..Kak Ima pun asik diganggu puan belang nie. aiyoo ;(

    ReplyDelete
  20. Bahaya puan belang ni, sebab sekarang ramai yang kena demam denggi. Ish ish ish

    ReplyDelete
  21. guna lah ridsec....pembunuh nyamuk yang paling berkesan..hahahaa

    ReplyDelete
  22. me too. hate this fellow too much,,haha
    ingatkan benci apa td ^___^

    ReplyDelete
  23. salam ecah =)
    tau xpe...eh tapi jap, tampa bontot dier?boleh ke???
    hahahaahha ^o^ bg tunjuk skit

    *sedap nmpk cupcake tu..heeee nak satuuuuu =D*

    ReplyDelete
  24. Tak suka nyamuk! Nasib baik kat sini takde nyamuk, kecuali kalau masuk hutan waktu musim panas je. heee~

    ReplyDelete
  25. nyamuk kecik tp boleh bwk maut..hati2 ya

    ReplyDelete
  26. tak suka nyamuk.. hbis bdn jd merah2 sbb dia

    ReplyDelete
  27. akak pun x suka nyamuk.tambah2 musim denggi ni.risau anak2 kena gigit

    ReplyDelete
  28. kecik kecik cili api, tapi sekali kena gigit, TT____TT

    ReplyDelete
  29. I hate them too cha T_T
    like seriously ughhh.
    Hm qila beli yg raket elektrik tu biar mati diorang hihhihi

    ReplyDelete
  30. salam. hahahhaa sama la sy benci nyamuk! spoil~~hukhuk

    ReplyDelete
  31. Sudah jadi lumrah,makanan mereka . sedekahkan je :)

    ReplyDelete
  32. hahaha..comel..tp sekarang ni mmg musim byk nyamok kot..haih...rumah kak niesa mcm hari2 dh kena guna ubat nyamok..nk guna yg liquid punya cepat je habis sbb kalau geram tgk sekor nyamok habis 1 botol kena spray..eekekek

    ReplyDelete
  33. hehe... geram kat pn belang-belang ye... hari2 dah pasang ubat nyamuk... musim banyak nyamuk sekarang ni... risau kat anak2 je...
    btw, salam ziarah, ecah...

    ReplyDelete
  34. hehe ingatkan nape.. redha sajelah kalau tak dapat pukul dia

    ReplyDelete
  35. paling benci bila gigitan nyamuk tu tinggalkan scar....btw u look cute in that photo.

    ReplyDelete
  36. paling benci bila gigitan nyamuk tinggalkan scar...btw u look cute in that photo.

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~