21 Mar 2014

Result SPM

Assalaualaikum  hakak- hakak dan abang-abang =)

kemahen tau ecah prepared untuk reveal result spm sejak semalam.  Ecah bukan pelajar cemerlang even i'm not a top student . So , memang  tiup jauh-jauh la  impian nak dapat straight A's. Saya student sekolah harian biasa .

Namun,

Alhamdulillah. Result ecah amat  mengembirakan hati comel ku. Jeng Jeng Jeng.. *bikin saspen.

4A+ 1A 1A-

I got 6A 3B 1C.  Kimia  wa C meh. memang tak chemistry lah kita dua khon. Ecah redha dan memang bersyukur sangat  sebab tak expect  result yang boleh buat ecah senyum limajamtigapulohminitduosaat.

hihi. Terima kasih sangat-sangat kepada uols yang doakan ecah dan wished me the luck .
sangat-sangattttt hargai. sobsob. emo tetiba. terharu nau ecah yang rajin tanya dapat berapa result . sayang korang . lebiuuu =)

Muka longlai nak ambik result semalam. sekarang dah lega. fuhhhh !

34 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam singgah Jumaat dik...tahniah dengan keputusan SPM...semoga adik sentiasa berjaya dalam pelajaran dan kehidupan...sentiasa teruskan usaha untuk mencapai kejayaan yang di impikan..

    ReplyDelete
  2. Salam. Tahniah dik. Semoga terus success yer...

    ReplyDelete
  3. uihhh gila kentang ah piwitttttt hohohoho <33333333

    ReplyDelete
  4. taniah ecah!^_^
    hebat2:)
    semoga terus sukses okay !

    ReplyDelete
  5. Wahh. Tahniah! Semua subjek lulus :)

    ReplyDelete
  6. alalala.. tahniah kak.. :) wish all the best for u..

    ReplyDelete
  7. congrats Aisyah. same goes to me. ive got c for chemist. haihh TT_TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann.. ramai kot dpt C for chemistry. they said that chemisty scheme mark last year sgt strict -.-''

      Delete
  8. Wahhh...tahniah ecahhhhh....ehhhh...ble mase akak perli ne..mane de cik perli..cik nak anje2 je dgn ecah tau :P
    tahniah sekali lagiiiii....muahhhhh pp kanan n kiri....(muntah jejauh) hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. aloloo.. kenapa cik sweeet gula-2 hacks ni.. terharu iols =(

      muahhh akak jugak . hehe. thanks Cik <3

      Delete
  9. Tahniahhh ! I got C+ for chemistry . Grrrrr . Hahha .

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhh.. hi-5 sikit. pap pap.. sama lah kita dua .huhuhu

      Delete
  10. It greats hah .. even terlepas shoot gamba ,, hah

    ReplyDelete
  11. It greats hah .. even terlepas shoot gamba ,, hah

    ReplyDelete
  12. Thank u kalian for the wishes.tssk tssk. *lari2 nangis dalam almari .

    ReplyDelete
  13. Wahhh tahniah awak. result gempak :)

    ReplyDelete
  14. proud of u dear!!
    gempak2 result adek2 akk ni ('',)

    ReplyDelete
  15. result awak lebih kurang macam kawan saya :)
    saya pun sekolah harian biasa jugak, tapi maybe sebab cikgu2 semua terbaekkk, ramai pelajar kelas saya cemerlang (?)

    apa2pun, tahniah~~~

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah.. tahniah ecah.. semoga terus success.. :D

    ReplyDelete
  17. tahniah sis!! ^^ byk A+ hihihi :D

    ReplyDelete
  18. tahniah!!!!!

    http://www.nurinaizzati.com/2014/03/kusess-kedua-terbaik-selangor-spm-2013.html

    ReplyDelete
  19. salam ecah, tahniah untuk result SPM ;) berminat dalam bidang farmasi ya? farmasi ni luas bidangnya, tak semestinya ada di hospital saja, klinik pun ada, retail pharmacy pun ada, kilang2 industri dan lain2 lagi. btw, sambung mane lepasni ?

    ReplyDelete
  20. Wah...tahniah..dah gempak 6A tu...pasni nk sambung apa???

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah..tahniah..kputsan yg baik ecah..
    pndai nyer adik kak yaya ni...

    *cewahh tetibe ngaku adik.bile masa plak kan* haha ;p

    ReplyDelete
  22. Tahniah, result itu dah cukup baik

    ReplyDelete
  23. TERIMA KASIH UOLSSSSS... Alhamdulillah <3

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~