23 Mar 2014

Sepetang di KOSE roadshow Midvalley ⅼ entry bergambar

Assalamualaikum ,

Hari tu kannn .. kann  hihi. ( eksaited nak citer ni ) ecah dijemput  oleh  Qila  untuk  pergi  event  nuffnang dekat  Midvalley. ecah  terkinja-kinja  nak  itot qila. hahaha. lagi pun qila gi  sorang. perasaan risau  mula menular. ecehhh.

tapi. kitaorang  just  menumpang je . sebab  yang dijemput sebenar-benarnya ialah  kak Ayue oleh  pihak nuffnang. weols  hanyalah  budak  tecit  yang  baik hati  teman  kak ayue . weee.

Tarikh : 20 Mac 2014 (berkejar  gi sana lepas  adegan  sedeh  pasal  result)
masa : 3-5 petang
tempat : Midvalley  ( di Mexican Restaurant  if no mistake)


Jumpa  Qila  first  time tau di Kl central. sumpah  comel sangat. ecah rasa nak  gomoi-gomoi muka qila. Dah lah putih melepak pak pak. Then, suara qila merdu comel  giteww. huhu. Alhamdulillah  bff ecah, Liena , Arina, Ayin , Aqib dan Ramli  sudi  teman / tunjuk  jalan ke Midvalley. aku  kan noob pasal  ktm ni -.-''

Dah  la sampai  lewat, nasib baik  kak ayue  sanggup  tunggu. hujan rahmat  turun masa ni.

so  silalah  layan  gambar-gambar  yang  dipaparkan ,

       Cik  Timah , Cik Markonah  dan Cik Senah (liena penemanku) =p

Yang  bertudung  mint  green tu lahh  Bride-to-be, Kak Ayue. Seyesly ,sangat  kelakar ,cantik ,baik hati, pemurah. arhhh, kira  untunglah tunang kak ayue ni. Kami yakni  sangat  eksaited nak  try  produk  KOSE. Japan  product  tau tau. takjub  dan  jakun  jap  tengok  bendalah tu.


Gelabah  hambek kau. haha. punyalah  hati-hati  sapu lotion takut kena  tudung baru. haha. tapi  best  sangat  lepas  dah  apply  kat  muka tau. hilang  semua  resah  pasal  result. hehe




Rasa nyaman  sangat  lepas  pakai  Mask  KOSE ni. 10 kali  berlipat  ganda  sejuk dia. kulit makin  lembut  macam baby. toing toing. bau  herbs  dia  pun  sedap je.


Lepas mengkedarah  semua  makanan kat situ. perut  pun dah buncit.Weols  pergi  photobooth. untuk photoshoot. acehh. kenangan gitu.



Kak Ayu  comel  sangatt.. seriously. beliau rajin layan karenah  budak-budak tecit. hee.. she always smile. sayang  kak ayu sangat.



 With  Qila  .   you dear.. hihi. hope we'll meet  again.

 This  is  how  my instant  photo  look. haha. tak reti  nak posing  macam Tyra bank . *hentak2 kaki

I love  this  photo much. haha. tak menyempat  nak posing . bateri kamera nak habis time ni. thank you Mr Gabriel *the owner of photobooth. sudi  layan  kiteorang yang  super craziest. hehe.


yeahh..Latsly, gambar  dengan encik lance. tengok  mata Qila  ke mana. hahah..opps sorry qila =p

Kesimpulannya, i've learnt  many things during that  day including  the  definition of true  beauty and healthy  skin. Produk KOSE  memang  bagus  dan  sesuai  diguna pakai  oleh semua  umur. ecah  nak  try  pakai  KOSE pulak  lepas ni.

   THANK  U  KOSE . Diriku terasa  lebih  berharga  selepas  gunakan  produk KOSE. hehe.


Kredit
terima  kasih  kak Ayue sebab  bagi  ecah  ikot. hihi. the owner  of  http://mii-and-himm.blogspot.com/ . Pi  follow  and  jenguk blog  beliau. Kak ayue  ni  seorang  yang  rajin benor. mostly kak ayue  suka  buat barang DIY  tau.
gambar-2 untuk  entri  kali  ni  semuanya  dari kak ayue =) hugs *

Qila
Macehhh tau  sudi  ajak  ecah . sayang  qila .  seorang  blogger yang  sempoi  dan  baik hati  yang  amat. tssk tssk. rasa nak  nangis  dapat  kenal  Qila.

23 comments:

  1. bestnya event tu ! KOSE product ea? boleh try nmpknyaaa =D

    ReplyDelete
  2. Semual comel sangat!

    Happy je tengok awak semua dapat pergi event macam ni :D

    Teringin juga nak lepak-lepak dengan bloggers lain tapi akak ni socially awkward orangnya. Jadi, batalkan sahaja niat tu. Haha.

    ReplyDelete
  3. dah baca entry ni kat blog kak qila haritu. comellah korang! <3 bestnya dapat keluar jenjalan sama2. keluar dgn kawan seblogger pulak tu :D

    ReplyDelete
  4. Wahhh... Bestnya dapat jumpa bloggers. Eceh, semua comel. Kak qila comel, kak aisyah comel, kak ayu comel! XD

    ReplyDelete
  5. akak ada baca mengenai kose ini di blog qila.. best nya dapat mencuba produk kose tu.. :D

    ReplyDelete
  6. Thank you for dropping by InstantBOOTH @ Kose Sekkisei Promo area, North Court. Hope you had a great time :) XOXO!!

    ReplyDelete
  7. bestnyaaaaa .........
    semua cun, hihi <333

    ReplyDelete
  8. patut muka semua berseri macam pengantin baru ahaha :P

    ReplyDelete
  9. jealousnya. till now ee tak pernah jumpa sorang pun blogger. hahaha. pathetic tak?

    ReplyDelete
  10. hikhikhik. Love you more n more chaaaaaaaaaaa hihihi <3333333
    had so much fun together and inshaallah will be lagi hihihihihi. <33333

    ReplyDelete
  11. best nya dapat try barangan Kose ^_^ dan berjumpa dengan kawan2 blog

    ReplyDelete
  12. tomey2 la korg ni..haha..seronok akak tgk gmb wpn bkn akak yg pg..

    ReplyDelete
  13. wahh best2x!!
    untung ny dapat try produk KOSE..
    part amik gambar tu yang best.. nampak sangat ke'happy'an tu.. hehehe

    ReplyDelete
  14. waahh bestnya cahh. semua comel lote haha
    jealous i sob sob sob

    ReplyDelete
  15. Omai2......terharu nih!! Tq my dear bdk tecit cyg!! Detailsssss gle entry ni...hehe..suke plak bce. :D

    Akk love u lahhh!! ♥♥

    ReplyDelete
  16. bestnya.. jelesnya kak ima tgk..huhuh

    ReplyDelete
  17. wahhh seronok nye...
    cik akalu dapat jumpe ecah...cik peotttt2 telinga ecah..Motif???geram..tu jeeee tak lebih...hihihihi...

    ReplyDelete
  18. beshnyer...
    comei la ecah.. ^o^

    ReplyDelete
  19. Ahaha terdelete komen dulu pun takpe, sebab point nak cakap kat sini, muka semua berseri lepas buat face treatment, tu je hehe

    ReplyDelete
  20. halo aisyah, maaf saya berkomentar tak sesuai topik konten kamu :)
    boleh saya tau alamat facebook kamu :)
    balas komentar di blog saya ya 10 gua paling unik di dunia

    ReplyDelete
  21. bestnya korangggggg. . hehehe. .jeles sebentar. .hihi. . :3

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~