17 Mar 2014

Tolong saya ! please tolong =(

Assalamualaikum,

Patik tengah berdukacita tahap nak hantuk kepala di dinding T_T


klik imej untuk tumbersaran sebesar cinema.

ecah tak boleh nak follow blog  bloggers lain. Kenapa kejam sangat !! sesiapa yang tahu ubat  kepada masalah yang membuat hati ecah bengkak  duahariduapulohpatjam ni. Silalah tinggalkan comment ya.  =(

Maaf  kepada  sesiapa yang  FOLLOW blog ecah but ecah tak follow balik. harap kalian mengerti ya.Nanti probs ni dah okey, ecah follow korang laju-laju  tau =)

sayang korang

20 comments:

  1. Samalah. Ada masalah macam ni juga. Dah berapa hari entah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke. i tot, ecah sorang je kena masalah ni. huhu -.-

      Delete
  2. samaaaaaaaaaa :(( sakit hati ughhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa.. qila pun sama ke.. ahaks.
      kann sakit hati gila ;(

      Delete
  3. blh je....try tekan more option.....and tekan follow melalui more option tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ecah dah try. berjaya! hehe.. thanks abg ikhwan =) Jazakallah khair

      Delete
  4. assalam..ramai blogger ade masalah tu,,sekarang ni,,boleh rujuk blog kak syira ni..
    http://syiralokman.blogspot.com/2014/03/button-follow-bermasalah-jangan-risau.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasallam, sangat membantu. thanks a lot. huhu. <3

      Delete
  5. Cuba awk tekan more option, the akn nmpk button follow. So tekan je button follow tu. Insyaallah jadik. Fhm tak ? Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. sangat faham. thanks ya. lega dah hati ni. gamsahamnida =)

      Delete
  6. ramai dah jadi macam ni, rasanya diaorang nak upgrade blogger kot..

    ReplyDelete
  7. dulu pun sama macam ni tapi lepas tua bia je dulu baru boleh balik..hehee

    ReplyDelete
  8. cer google cara..sy dh lama x godek dh lupa dear

    ReplyDelete
  9. blogspot ade problem lah ecah...
    ak dapat nak nolong...kihkihkih

    ReplyDelete
  10. kan? blogspot macam ada somethg wrong somewhere. i thought blogspot in the process of upgrading somethg ke apa. kot. hehe.

    ReplyDelete
  11. mcm byk je akak tgk org ngadu pasal ni..mayb blogspot tgh ada problem kot..xpe..nnti ok tu.. :D

    ReplyDelete
  12. Saya punya pulak memang langsung tak keluar mcm ecah punya tu! Dia terus kata "sorry, unable bla..bla...bla...." Haih. Last2 buat button follow yg float punya tu je :/ Susahlah kalau mcm ni. Herm..

    ReplyDelete
  13. samela cam yaya tp lepas tu tekan kat options lain baru bleh follow..huuuu
    nth knp butang folw skrng ade prob...

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~