4 Apr 2014

Grand Opening Giveaway by HaneulAfiqah

Assalamualaikum,

alhamdulillah hujan lebat  di KL. huhu. sejuk hati  melihat titisan hujan  membasahi  lantai  bumi . acehh, sastera pulok.  waktu  tengah senggang ni, ecah  tertarik  nak  join giveaway by sistah afiqah (one of my senior in blog.) orang  terawal  yang  ecah  kenal  dalam dunia  blog ni tau tau.

                           
klik sini  untuk  join =)
                            

Hadiah  dia  menarik  sangat. antaranya lilin haruman (betul ke sebutan tu. lantaklah) . kalau ada rezeki  menang  boleh  bakar  lilin tu dalam  bilik. semerbak  je gituu  bak berada di spa !

tarikh tutup  : 14 April.

 so apa lagi guys. sila  join giveaway by bride-to-be, dear kak haneulafiqah . klik  sini Giveaway =)

21 comments:

  1. eh..akk pun bru join :)

    best of luck bdk tecittttttt!!

    ReplyDelete
  2. heeee goodluck chaaa :D :D <3333333

    ReplyDelete
  3. wish you luck cha. hehehe.

    ReplyDelete
  4. awwwww terharunya, seriously blogger terawal?? huuuuu
    TQ ecah dear :*

    Good luck and TQ for joining :)
    Semoga bertuah terpilih sebagai salah seorang pemenang :)

    ReplyDelete
  5. Goodluck :D

    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/ Komen new entry saya ^^ klik iklan nuffnag awak

    ReplyDelete
  6. Good luck, Ecah...
    K nrl pun join jgk GA nih...
    ^__^

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~