14 Apr 2014

Mini gathering for bloggers -2014

Assalamualaikum uols

ehem ehem. eksaited  kemahen  nak bagitau  pasal  gathering ni. ye lar, sebab ecah tak pernah  join gathering ni semua . perasaan teruja tu tak boleh  dibendung dalam  kotak hati comel  lagi.

huhuhu.


tempat : Flora cafe , AmpWalk
tarikh : 1 May 2014 ( public holiday !!)
masa  :  12.30 - 3.00 pm

organizernya  yakni  Kak Bella  siap  berbincang  dengan manager  dia  tau. dah lah  tempat dia cantik  kemahen, bunga-bungaan memenuhi  empat  penjuru  alam  flora cafe.  dah nama  pung  flora kan. memang  sesuai  sangat  nak dijadikan  tempat  pertemuan  para blogger  untuk  berlaga pipi , berkenal-kenalan , berselfie  sampai  bar bateri fon  tingal seketul. hihi.


       

ecah  pernah  tengok  flora  cafe ni  dalam  drama  Ariana  Rose. sumpah  rasa  nak nangis  tengok  decoration  cafe  ni indah  amat. hihi. dah  siap  sepahkan lemari  cari  baju  untuk  gathering even  lambat  lagi.

buat  masa ni  dah  ada  5 orang  kompom  nak join . Antaranya  cik Qilahehe , kak Niesa  serta  kak  bella. anyone  yang available on that  day and  kalau  nak  berkenalan dgn  bloggers , boleh lah tinggal kan url  kalian di comment  form ecah.

                                                                         Atau

silalah  terjah  belog  Kak Bella  untuk  maklumat  lanjut  mengenai  event ni. Lagi  ramai  lagi  meriahh. huhu. PM / inbox  beliau  cepat-cepat  tau .

FLORA CAFE (AMPWALK) 
Ground Floor,The AmpWalk 218, Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur.

50450 Kuala Lumpur, Malaysia

Always open

Phone: 03-2161 8010 / 03-2181 0986 (mel)

Email: florakafe@gmail.com

Website: http://floraetc.blogspot.com/


p/s: dapat  jumpa  Qiela  lagi  lepas ni. oh yeahhh !! kangen  bangatt sih =)

35 comments:

  1. nice effort..huhuhu....enjoy! ^_______^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak sally tak ikotkahh?? mohlah kita berjumpa. we're BOICE ! hikhik

      Delete
  2. Ecah pergi la ni ya? Enjoy yourself sister :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah cha pi sana.. hehe.
      thanks kak farah. nak jumpa kak farah pulak !

      Delete
    2. Teringin juga nak jumpa adik manis sorang ni. Tunggulah bila akak balik Malaysia nanti. Insya Allah :)

      Delete
  3. macam best je, tapi macam jauh plak nk ke sana.. :)
    menabung ford sini. :)

    ReplyDelete
  4. http://azlyiejah.blogspot.com/
    cik nak pegi....dan sila jemput cik kat sini...kahkahkah..
    jauh lah ecah oiiii...kalau dekat,tak payah jemput pon memang cik pegi...
    Btw...kimsalam kat qila..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hhe waalaikumussalam :D <3 heeee.

      Delete
    2. Hi chaaaaaaaaaaa hahahaha cant wait to see ya there <3333333333333333333333

      Delete
    3. kahkahh... bak mai alamat. nak pi jempit cik kat sana. huhu.. nasib baik qila dah jwb salam =)

      Delete
  5. Wahh best . Nak pergi jugak . Tapi jaoh . Sob sob :(

    ReplyDelete
  6. Kita akan berjumpa..muhehehe.. :)

    ReplyDelete
  7. Wahhh ! Dasat juga promotion event ni. :D

    ReplyDelete
  8. comey nye ayat die. hahaa. ok, sape nak join mini gathering ni boleh leave URL blog ye =)

    ReplyDelete
  9. waa... seronoklah gathering2 ni...jgn lupa baca doa sbl start acara...hehee....
    akk ada kenduri hari tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. i will =)
      alorhh.. xda rezki nak jumpa ;/

      Delete
  10. alaa ee confirm tk dapat join. hm. takda rezeki nak join gathering lg.

    ReplyDelete
  11. memang best..memang jauh.. xdpt la nk join.. sob3

    ReplyDelete
  12. Wahh....best tu. Tapi xdpt la nak join pun...sebab dah ada planning lain.
    Sayang, jgn lupa join GA akak yer (^^,) Giveaway [2] : Max & Bella 1st Birthday.TQ.

    ReplyDelete
  13. erkk.! macam best jeee macam best jee..
    dah la hari tu pnye gathering trlepas..
    ushaa dluu la :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. bagus2.
      mohhh la join kak ieqa ~ nnti bagitau cha or kak bella tau

      Delete
  14. mcm menarik je ni.
    kalau xda pape ciksu terlibat dgn reunion klass masa form 5.huhu.
    sbb smua org bercuti kan hri tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey2 nanti bagitau ecah tauu ciksu !kompomkan before 1stmay nnti.hehe <3

      Delete
  15. hmmmmhmmm!!
    nak pegi...nak jumpa ecah...hehee
    tapi cam x dapat je..alahai..jauh sgt le pulakk..
    T-T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurmm hurmm.. kenapa kita berjauhann.. sobsob.
      nak jumpa kak mirza.. <3

      Delete
  16. wah bestnya gather2:) kalau tak leh jmpa ecah comey & qila omey! huuu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurmmm kak nana.. nak jumpa kak nana yg gojes jgk ^^

      Delete
  17. tak pernah lagi pergi gathering macam ni...
    btw ecah enjoy ya nanti kat sana heww ^_____^

    ReplyDelete
  18. Ecah, k nrl pun nak jumpa ecah nanti... tp tak confirm lagi...
    ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee nnti k nurul bagitau ecah jugak tau or just bgitau terus kt kak bella ^^

      Delete
  19. Assalamualaikum awak. sheila dah pernah pergi restoran ni. seriously sedap makanan dan deko dia cantik gila. hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam kak sheila.
      hehe yesss . thanks informed. kak sheilaa.. tak leh gi ea?

      Delete
    2. tak dapat nak pergi. time tu dah sarat. haha kang terberanak kat situ. hahahaha ;p

      Delete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~