8 May 2014

Khas buat pembaca blog Aisyah Az

Assalamualaikum hakak-abam sekalian
(kaum lelaki  pun jangan lah terus close blog ecah bila nampak entri ni. meh jemput baca  sampai  habis  tau. hihi.)

Ada baju  raya, kasut  raya, kuih lomang semua  dah  siap  bungkus  dalam  bag. tapi. kalau  tak da  tudung yang sesuai nak  pakai  masa raya  mulalah mengelabah  sakan khoon. terutamanya  orang  macam ecah  memang  suka  cari  tudung  last  minit. sigh -.-''

hambik  mood  tudung dholu  yer. hihi  _

Bagi  mengelakkan  berlakunya adegan  muka-muka kelat cekelat serta tarik menarik tudung  di pagi lebaran. kaum  wanita  sekalian. mak cik ,hakak, mak long semua  boleh  singgah  and  membeli  secara  online  di  Tudung2u. oh yeahhh. yang  tak da instagram  tak perlu sedih  keluar  air mata lah kan. sebab  korang  boleh beli  kat  website tudung2u je terus!



Tudung2u  seyogianya  sebuah  gedung tudung online  yang terbesar  di Malaysia. Pelbagai variasi  jenama  tudung  di jual  dengan  harga  yang  sangat  murah, boleh  buat  korang terlentang  ke lantai  tengok  tudung  lawa gilos. semua  jenis  tudung ada tau. bukankah  itu sangat  cool?

kepada mereka  yang  suka  pakai  shawl , Tudung2U jugak  ada  jual wide shawl  pelbagai  patterns  yang  terkini. latest  tau uols.

HALFMOON SHAWL!!
Ini hanyalah sebahagian. ada  banyak  lagi shawls  yang berkualiti, pergi  ziarah  website Tudung2u cepat-cepat!! semurah rm20.00 T_T tssk tsskk.

tudung bawal empat, tiga ,tujuh segi membujur. hehe dan  tudung bawal  kelantan no 1 pun ada  jugak. peminat  tudung bawal apa lagi  yang  kalian  tunggu?


lawa kan. boleh dipakai  untuk semua acara. yang penting  selesa  dan  meletop! ahaks.sebenarnya  kalau  boleh  semua  gambar  ecah  nak  sumbat  dalam  blog  picisan ecah ni. nanti  line  korang  jadi  lembab  kang.so apa  kata  korang terus  je  terjah ke  web Tudung2u   agar  lebih  jelas  dan berpuas hati  nak borong tudung.

Lagi  best tak  terhingga ialah   FREE  POSTAGE !!! hebat  bukan?

Special untuk  anda  semua  yang disayangi,

kepada  pembaca  blog  ecahwacha. ada  penghargaan untuk korang semua iaitu sebanyak 15% diskaun diberi  kepada semua  pembaca  blog  aisyah  az  dengan  hanya  menyertakan  kod :

                                               ADN2014
*tamat  pada 31 MEI 2014

jangan  lupa sebutkan sekali  kod  tersebut tau  masa  beli  tudung  di  Tudung2u. boleh  dapat diskaun terus.khas  untuk  anda semua  yang  sudi  baca  blog ecah. sobsob *terharuu.

p/s : untuk abang-abang, sempena  hari ibu  ni kan .. kalian boleh hadiahkan tudung  untuk insan tersayang. kat makcik-mak cik  pun boleh .hihi. mesti  mak uols  gembira  senyum sampai  ke kening.

Terima kasih  sudi baca . rebutlah  peluang diskaun 15% peratus ni  yer!

31 comments:

  1. Akak pun penah ni dpt diskaun utk pmbca blog akk..thun lps rseny... :)

    Klu time peak, mmg murah gleeee tdung kt tudung2u..tp so far xpnh bli lg hoho

    ReplyDelete
  2. Cantiknye tudung.. Nakkkkk. Hahaha.

    ReplyDelete
  3. Wahhhj best ne....cantik2 lagi tu...

    ReplyDelete
  4. Cantik-cantik gak tudungnya ni.

    ReplyDelete
  5. Shopping sakan laa nampaknya..hehe

    ReplyDelete
  6. Cantik2 juga tudungnya... ;D

    ReplyDelete
  7. Lawa lah dik. Cik akak tengah cari baju untuk raya akan datang
    Insyaallah nak belu yang pasang siap je

    ReplyDelete
  8. Lawa & murahnya Ecah! Macam dah boleh start cari untuk raya lol hahaha

    ReplyDelete
  9. kalau ecah hadiahkan tak boleh ker? heee..
    btw , klik redbul sini

    ReplyDelete
  10. tak raya kot tahun ni.hihi :)
    tp semuanya cntik2 belaka

    ReplyDelete
  11. cantik2 coraknya! xsabar nk shpping raya :D

    ReplyDelete
  12. promo tudung hehehehehee :)

    ReplyDelete
  13. dah masuk dalam page tudung tu.
    sume cantik2.
    kena beli utk orang umah jugak ni :)

    ReplyDelete
  14. rambang mata oo TT___TT sume cantik cantik!

    ReplyDelete
  15. yg laki ni boleh baca je la. hehehe

    ReplyDelete
  16. amboiii
    cantik banget.
    tapi duitnya enggak ada buk T_T

    ReplyDelete
  17. *tengok dompet*
    *geleng kepala*

    wuwuwu tudung-tudung dia cantik

    ReplyDelete
  18. salam. waa cantik cantik tudung semua :)

    ReplyDelete
  19. ecah ! hazy mmg dah subscrive tudung2u ni
    kekadang, dia ada kasi offer ! murah gila !
    berpinar biji mata tengok XD

    ReplyDelete
  20. comelnyaaa ._. nak beli tapi tunggu duit masuk dulu XD

    ReplyDelete
  21. cantiknya cahhhhh. tapi ee jenis kalau tudung mesti nak pegang dulu baru purchase. hehe.
    nak suggest kat kakak ee. dia suka beli online =D

    ReplyDelete
  22. suka tengok orang pakai shawl,nak pakai sendiri tak pandai...huhu....

    ReplyDelete
  23. cantikknyaaaa shawl... skrg minat pakai shawl pi ofis. nampak ayu gituww <3

    ReplyDelete

Digalakkan mengomen. tak ada minimum patah perkataan ^.~